Szinetár Dóra két fia közös képen: Marci 24 éves, Benjámin 3 esztendős
Szinetár Dóra kerti munka közben fotózta le nagyobbik és kisebbik fiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra három gyermek édesanyja, aki három életszakaszban is megtapasztalhatta a gyermekvárás és a születés örömeit.  

Amikor világra jött Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Marci, a színésznő mindössze húszéves volt, Zorka lányával harmincesztendősen volt várandós, a legkisebb, Benjámin születésekor negyvenéves volt.

Szinetár Dóra fiai

A 44 éves sztár elsőszülött gyermekéről évente posztol egy-két fotót, míg a középső és legkisebb gyermeke arcát nem mutatja meg a közösségi oldalán. Ennek oka az, hogy Marci már nagykorú, el tudja dönteni, mivel jár a szereplés, és ennek tudatában engedi-e édesanyjának, hogy képet mutasson róla. 

A Föld napján kitett fotómontázson így csak a 25 éves Marci arcát láthatjuk, amint hároméves öccsével, Benjivel tesznek-vesznek a kertben. 

Februárban anya-fia képet is mutatott, miután együtt voltak fodrásznál. Azóta a színésznő haja még rövidebb lett, a héten váltott nagyon rövid fazonra

A cikk az ajánló után folytatódik

Bereczki Zoltánnal közös lánya, Zora arcát sosem láthatta a nagyközönség, Makranczi Zalánnal pedig úgy döntöttek, csak időnként mutatják meg kisfiukat, Benjámint, hogy erőt adjanak másoknak.

- Ez a tökmag más. Ő a születése után kapott egy papírt, hogy más a genetikája. Mi ezt akkor fontosnak éreztük nyíltan felvállalni. Kaptunk érte hideget-meleget, de most már szeretnénk következetesek lenni, és időnként megmutatjuk, hol tartunk, hátha ez erőt ad másoknak - mondta Szinetár Dóra 2019 novemberében a Nők Lapjának, amelynek címlapján szerepelt férjével és kisfiukkal.

Az is ritka, hogy Szinetár Dóra mindhárom gyermekét együtt láthatjuk egy felvételen: ez legutóbb 2020 májusában, anyák napján fordult elő.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságából két gyermek született: Eszter és Zsigmond. A 32 éves Eszter közgazdászként végzett, és közpolitikai elemzéssel foglalkozik. Öccse sem az a cuki kisfiú már, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle.

Ezt is szeretjük