Farkasházi Réka fia nagyon jóképű tini lett - Benjámin már 17 éves

Farkasházi Réka legidősebb gyermeke, Benjámin 17 éves lett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Farkasházi Réka alig múlt húszéves, amikor beválogatták az 1998 októberében indult Barátok közt csapatába. 2005-ig alakította Vili bácsi és Magdi anyus lányát, Kertész Mónikát.

2001-ben feleségül ment Sárközy Bencéhez, akit a gimnázium óta ismert, és 26 éve alkotnak egy párt, három gyermekük született. 

Farkasházi Réka fia, Benjámin 

A színésznő, aki az utóbbi években inkább a Farkasházi Réka és a Tintanyúl énekesnőjeként ismert, 43 évesen is nagyon fiatalos, így talán sokakat meglep, hogy a legidősebb gyermeke 17 éves lett. A 2004-ben világra jött Benjámin magas, izmos és jóképű srác, aki versenysportoló, vízilabdázik. 

Közösségi oldalán megható sorokkal köszöntötte a tinédzsert. Számára is meglepő, mennyire rohan az idő, a fia lassan nagykorú lesz, és furcsa belegondolni, hogy ennyi idősek voltak a férjével, amikor egymásra találtak. A kommentelők közül sokan gratuláltak Farkasházi Rékának a fiához, akik szerintük nagyon hasonlít rá. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A háromgyerekes édesanya ritkán mutatja meg a gyerekeit, közös kép még ritkábban készült róluk, legutóbb 2020 nyarán álltak össze a Story magazin egyik cikkéhez. Farkasházi Rékának a fia mellet két lánya született: Rebeka, aki bátyjához hasonlóan szintén sportol, röplabdázik, 2009 májusában, Tamara 2018 júniusában született.

- Azon gondolkoztam a minap, hogy mikor láthat a két és fél éves lányom, Tamara gyerekelőadásokat vagy gyerekkoncerteket élőben. Megnéztük online a Dzsungel könyvét, de nem szeretném, ha így nőne fel, hogy csak a tévében lát ilyen fantasztikus előadást. Az óvodát sem tudtuk elkezdeni, és nem is lehet megmondani, mikor lesz az az időpont, amikor el tudom őt engedni közösségbe. 

- A nagyfiam pedig online tanul, ami szintén nagyon nehéz számára. Kamaszként borzasztó lehet ez az állapot, nem találkozni a kortársaikkal, nem láthatják a beszélgetésük során egymás reakcióit, csak chateléssel tudnak beszélgetni - mesélte gyerekeiről az nlc.hu női magazinnak. 

Varga Iza 19 éves lánya, Anna

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színésznő mindkét gyermeke örökölte páratlan szépségét. Kisebbik lánya, a 14 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg a 19 éves Anna igéző, kék szemével hódít. A külseje alapján bármelyik divatmagazinban megállná a helyét, ő mégsem elégszik meg csupán a vonzó megjelenéssel, nagyon szorgalmas tanuló, és remek nyelvérzékkel áldotta meg az ég.

Ezt is szeretjük