Szellő István 11 éves ikreivel szerepel címlapon – Manna és Alen jól megnőttek
Szellő István ikrei, Manna és Alen már 11 évesek, szorgalmasak és az általuk választott sportágban is sikeresek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szellő István négy gyermek édesapja, akikkel állandó kapcsolatban áll. 29 éves volt, amikor megszületett az első fia, András, majd öt évvel később, a második házasságában Ádám. 42 évesen ismét apa lett: akkor már nem alkotott egy párt az ikrek édesanyjával, de Manna és Alen nevelésében aktívan részt vesz a mai napig. 

A 11 éves kamaszok édesanyja 2013-ban elhunyt, azóta a keresztszülőkkel közösen neveli őket. Óvja őket a rivaldafénytől, születésük óta először a Story magazin 2018-as, karácsonyi különszámában mutatta meg őket a nagy nyilvánosságnak. 

Szellő István ikergyermekei

Az RTL Klub híradósa ezúttal a Hot! magazinnak mesélt két kisebbik gyermekéről, a lap fotósa pedig egy margitszigeti kiruccanásra is elkísérte őket. Mindkét gyerek nagyon jól tanul az iskolában, emellett sportolnak is. 

- Alen, akárcsak egykor én, nagyon sikeres a vívásban. Harmadik lett a budapesti diákolimpián! Nagyon sokat köszönhet a keresztapjának: ő kezdett foglalkozni vele, és beíratta edzésekre. Hosszú évek óta jó barátom, maximálisan megbízom benne, pont ezért nem szólok bele a munkájába. Inkább csak biztatom Alent, aki sokszor ugyanolyan heves, mint én - árulta el az 53 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Manna sokkal nyugodtabb és megfontoltabb, ő is sportol, és benne is van hevesség. Zeneiskolába is járt, imád énekelni és táncolni. 

- Egyelőre kicsit óvatosan áll közönség elé. Emellett lőni jár. Az edzéseken ő a legkisebb, de rettenetesen türelmes, és elképesztően tud koncentrálni - mondta egy szem lányáról a tévés. 

Szellő István középső fia is sikeres a sportban, ő a tenisz miatt Spanyolországba is kiköltözött. Benne is gyakran magára ismer: Ádám sokszor úgy ostorozza magát, mint az apja annak idején, amikor vívott. Legidősebb fia, András jogásznak készül. 

- Nagyon szorgalmas, büszke is vagyok rá. Sokan mondják, hogy külsőre rám hasonlít, de én inkább a mozdulataiban, a gesztusaiban ismerek önmagamra. 

Erős Antónia és lánya, Szonja

A 49 éves tévést a televízió képernyőjén többnyire csak deréktól felfelé, egy asztal mögött láthatják a nézők. Most bárki megállapíthatja az egész alakos fotón, hogy bikiniben is bomba alakja van. A képet a férje készítette róla és lányukról, Szonjáról a tengerentúli nyaralásukon.  

Ezt is szeretjük