Ők Doszpot Péter ritkán látott ikerlányai - Zia és Zoé már ilyen nagy
Doszpot Péter kilencéves ikerlányai kész kis hölgyek lettek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Doszpot Péter egykori sztárnyomozó ikerlányai már második osztályosak, de fiatal korukhoz képest nagyon felnőttes gondolkodásmóddal rendelkeznek.

A Life TV műsorán nagy sikerrel futó Nyugi! köztünk marad című beszélgetős műsorban Mikulás alkalmából sztárgyerekeket faggatott ki a talkshow háziasszonya, Szulák Andrea. Saját kislányát, Rozit is kikérdezte, de vendégül látta Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös lányát, Nórit is és a Doszpot ikreket is. 

Doszpot Péter ikerlányai 

Doszpot Péter és Evelin lányai édesen sztoriztak tipikus iskoláslány-témákban. Szüleik méltán lehetnek büszkék Zoéra és Ziára, hiszen kilencéves korukhoz képest a világ komoly gondjaival is foglalkoznak.

Zoé például egy aktuális kérdéskörre hívta fel a műsor nézőinek figyelmét, a szemetelésre. Azt ecsetelte, hogyha polgármester lehetne, betiltaná ezt a rossz szokást.

- Van ez a szemetelés, ami engem nagyon zavar és dühít. Nem gondolkoznak az emberek, hogy kárt tesznek a bolygón. Szerintem úgy kéne, hogy mindig legyen mindenhol egy kamera, és aki szemetel, fizetnie kéne valamilyen pénzbüntetést. Mi a lányokkal szoktunk szemetet szedni, de még ezzel sem tudunk olyan sokat segíteni, mert szemétből mindig lesz több - mesélte Zoé Szulák Andrea műsorában.

Zia szívügyeit osztotta meg a közönséggel, kiderült, hogy szerelmes az egyik osztálytársába.

- Egy osztályba járunk, és Valentin-napra már kaptam tőle virágot meg csokit és nőnapra is kaptam virágot. Először úgy volt, hogy titokban tartom, hogy tetszik, de valaki elmondta neki. Nem biztos, de szerintem ő is szerelmes belém - mondta el irulva-pirulva a Life TV műsorában.

Erős Antónia ikrei

Erős Antónia azon hazai sztárok közé tartozik, akik nem mutatják meg gyermekeik arcát sem a közösségi oldalakon, sem az újságokban vagy tévéműsorokban. Képes összeállításunkban megnézheted a sztárhíradós csemetéit, Szonját és Matyit.

Ezt is szeretjük