Stohl András és Vica ezért vártak 7 évet a családalapítással: a színész elárulta az okát
Stohl András és Vica 2015 októbere óta alkotnak egy párt. Bár már régóta készültek a közös gyermekre, nem véletlen, hogy eddig vártak a családalapítással.

stohl-andrás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András és felesége sokakat megleptek február 10-én, amikorVica babapocakos fotójával bejelentették, útban van első közös gyermekük. A ma 55 éves színész nyáron lesz ötszörös apuka.

A 19 évvel fiatalabb Vicával 2015 októbere óta alkotnak egy párt, a lánykérésre három év együttlét után kerítettek sort. A színész 2018 karácsonyán húzott gyűrűt szerelme ujjára.

Stohl András és felesége ezért vártak a családalapítással

Ezután 2020 nyara volt a következő mérföldkő a kapcsolatukban: gyönyörű környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben egy fűzfa tövében esküdtek egymásnak örök hűséget. Bár régóta tudták, szeretnének közös gyereket, nem véletlen, hogy eddig vártak.

stohl 1
Fotó: TV2

Megfontolt döntés áll annak hátterében, miért most látták elérkezettnek az időt a családalapításra: a színész szerette volna megvárni, hogy legkisebb gyermeke, Bandika elég érett legyen, és iskolás korba érjen. Semmiképp sem akart abba a hibába esni, hogy ne legyen elég ideje egyszerre a két gyermekre, felesége elfogadta a döntését, és türelemmel várt.

- Vicától sem lehetett elvenni az érzést, hogy anya legyen. Mindent megbeszéltünk a gyerekekkel is. Szeretik Vicát, és nem is kérdés, hogy jöhet még egy kis testvér - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A leendő szülők azt már a Tények Plusznak árulták el, hogy kisbabájuk érkezésére nem kellett sokat várniuk, nem sokkal azután, hogy belecsaptak a babaprojektbe, Vica egy pozitív terhességi teszttel várta haza a férjét. 

stohlék
Fotó: TV2/Tények Plusz

Arról is beszámoltak, hogy Stohl András két előző házasságából született négy gyermeke hogyan fogadta az örömhírt.

- A kisebbeket már kicsit szoktattuk előtte a kis testvér gondolatához. Várták már ők is, Bandika az utóbbi időben gyakran kérdezgette is tőlem, hogy van-e már baba a pocakomban - mesélte a leendő anyuka.

Stohl András három lánya egy fotón

Stohl András legidősebb lánya, a táncművész és műsorvezető Luca októberben volt 29 éves, a középső, Rebeka 25 esztendős. Volt élettársától, Ancsikától született a legkisebb lánya, Franci, aki szeptemberben ünnepelte a 13. születésnapját. Közös fotójukra a kommentelők azt írták, mindhárman gyönyörűek, és a két szőke, Franciska és Rebeka között nagyon nagy a hasonlóság.  

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük