Singh Viki arca látványosan megváltozott: így néz ki a szépészeti beavatkozás után
Singh Viki az Insagramon és a TikTokon tudatta a rajongóival, hogy az orrát és a száját is feltöltette hiarulonsavval.

singh-viki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki csak 17 éves volt, amikor eldöntötte, szerencsét próbál a tévés tehetségkutatók világában. A Megasztár első évadában sikerült bejutnia a legjobb ötven közé, de az igazi áttörésre 11 évet kellett várnia. Az ország a 2014-es Rising Starban ismerte meg, ahol az ötödik helyen végzett.

Azóta több műsorban is szerepelt: rendszeresen hívják vendégnek különböző talk-show-kba, láthattuk a Sztárban Sztár ötödik évadában, és A Dalban is versenyzett, illetve ő az egyik háttérénekese a Dancing with the Starsnak.

Singh Viki száj- és orrfeltöltése

A TikTokon és az Instagramon is népszerű, mindkét oldalát több mint ötvenezren követik. A rajongói imádják őszinte posztjait és azt, hogy tabuk nélkül beavatja őket az életébe. A közösségi médiában mondta el azt is, hogy szépészeti beavatkozásokat végeztek el az arcán: az orrát és a száját töltette fel.

A TikTok-videóban megmutatta, hogy nézett ki nyolc évvel ezelőtt, a szépészeti beavatkozások előtt.
A TikTok-videóban megmutatta, hogy nézett ki nyolc évvel ezelőtt, a szépészeti beavatkozások előtt.
Fotó: Instagram/Singh Viki

Több részletes videót készített a témában. Ezekben elárulta, négy éve jár kezelésekre, amelyek során hialuronsavat fecskendeznek a bőre alá. Ezzel nem csak az ajkai lettek nagyobbak, a szeme alatti karikákat is így tüntették el az orvosával, illetve az orrát szintén ezzel a módszerrel korrigálták. Nyolchavonta ismétlik meg a folyamatot, ennyi időt vesz igénybe, hogy az anyag felszívódjon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azért vállalja büszkén, hogy szépészeti kezelésekre jár, mert fontosnak tartja az őszinteséget azokkal a fiatal lányokkal szemben, akik nap mint nap kíváncsiak a posztjaira.

- Azért vállalom mindezt és annak veszélyét, hogy műnőnek kiáltanak ki, mert szeretnék őszinte lenni veletek és magammal is, és szeretnék segíteni abban, hogy eloszlassuk a sztereotípiákat - kezdte a TikTok-videóban.

Szerinte attól, mert festeti a haját, formára szedeti a szemöldökét, vagy műkörmöket tetet fel, még nem számít műnek. Azt gondolja, azzal sincs semmi baj, ha valaki zsírleszívásra megy, vagy megcsináltatja a melleit, ha így érzi jól magát a bőrében.

- Nem állítom, hogy tökéletes orral és szájjal születtem erre a világra, mint ahogy azt sem, hogy loknis a hajam, amikor reggel felébredek. Igenis én is nagyon sokat dolgozom azon, hogy elfogadjam és szeressem magam, és azon, hogy önmagam legjobb verziója legyek.

Sztárok, akik plasztikáztattak

Sok sztár akad hazánkban, akik nem tagadják, hogy plasztikáztatták az arcukat. Képes összeállításunkban további olyan magyar hírességeket mutatunk, akik bevallották, hogy átestek korábban valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2017

Ezt is szeretjük