Zámbó Krisztián párja vállalja, hogy plasztikáztatott: Zsuzsika ezt csináltatta meg az arcán

Képeken hazánk sztárjai, akik nem tagadják, átestek egy vagy több szépészeti beavatkozáson.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár ma már a szépészeti beavatkozások gyakran olyan gyorsan és egyszerűen kivitelezhetőek, mintha csak a kozmetikushoz ugranánk be, a plasztika kérdéskörében még mindig megoszlanak a vélemények. 

Vannak, akik a természetes szépség mellett kampányolnak, míg mások szerint, ha valami nagyon zavar a külsőnkön, és csak orvos keze által lehet azt megváltoztatni, vétek lenne kihagyni a lehetőséget.

Sztárok, akik plasztikáztattak

Zámbó Krisztián párja, Takács Zsuzsika az utóbbiban hisz, és bátran vállalja, hogy több dolgot is megcsináltatott magán: először mellműtéten esett át, a száját pedig már 2014 óta, időről időre feltölteti. Az eljárást azért kell megismételni, mert az egy milliliter hialuronsav, amit befecskendeznek az ajkaiba, fél év után felszívódik.

- Nem akarok kacsaszájat, de nagyon zavart, hogy ha nevetek, kilátszik felül az ínyem, és kipróbáltam a legújabb módszert ennek korrigálására. A mellemet is megcsináltattam, mivel korábban sportoltam, szükség volt rá, hogy kicsit nőiesebbre alakítsák. Miért ne javíttatnám ki azt, amivel elégedetlen vagyok, amikor van rá lehetőség? - magyarázta az első alkalom után, 2014-ben a Blikknek.  

Nem Zsuzsika az egyetlen, aki nem tagadja, hogy plasztikáztatta az arcát. Képes összeállításokban további négy sztárt mutatunk, akik bevallották, hogy átestek korábban valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Ezt is szeretjük