Hajdú Péter plasztikáztatott: nem titkolja, az arcán szépészeti beavatkozást végeztetett
Hajdú Péter elismerte, hogy hiú, és hogy plasztikáztatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A plasztika manapság már nem számít tabunak, nemcsak sok sztár veti magát alá szépészeti beavatkozásoknak, hanem a civilek körében is elterjedt módja ez a fiatalság megőrzésének, azon testrészeknek az átformálásának, amikkel a tulajdonosuk elégedetlen. 

Egyre több világsztár beszél róla, ha mesterségesen szépült, ugyanakkor Magyarországon még mindig csak ritkán nyilatkoznak a hírességek arról, ha plasztikáztattak - pláne, ha férfi az illető. 

Hajdú Péter is plasztikáztatott

Akadnak kivételek is. Hajdú Péter Szabó Győző Blikk+ Győző műsorában árulta el, hogy milyen szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát: nem tetszett neki a felső szemhéja, ami már a látásban is zavarta. Amikor a szakember megmutatta, milyen lenne a szeme a műtét után, nem gondolkozott sokáig a beavatkozáson, pár nap múlva már túl is esett rajta, de ez másoknak nem is tűnt fel.  

- Hogy mi volt vele a baj? Az, hogy olyan voltam, mint egy szomorú kiskutya. Senki észre sem vette, annyit mondtak csak, hogy milyen kipihent vagyok. Nem bántam meg a műtétet, és nem is titkolom, hogy megcsináltattam. Nem tagadom, hiú vagyok, és a műtét óta jobb a tükörbe nézni - mesélte a Blikknek.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a magyar férfi sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztattak valamit az arcukon.  

Ezt is szeretjük