Shane Tusup ezzel a szép, szőke nővel gálázott: kiderült, ki a titokzatos hölgy

Shane Tusup megelégelte a pletykákat, és videóban árulta el, kivel gálázott.

shane-tusup-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup Hosszú Katinka férjeként és egyben edzőjeként került a magyar sajtó figyelmének középpontjába. Az olvasók nemcsak az úszásban elért eredményeikre voltak kíváncsiak, hanem a magánéletükre is. 

Ez azt követően sem változott, hogy 2018-ban kiderült, elválnak. Az Iron Lady azóta már újra férjhez ment, tavaly nyáron volt az esküvője. 

Shane Tusup és a szőke nők

Shane Tusup két évig egy Courtney nevű, amerikai hölggyel alkotott egy párt, aki Budapestre költözött a kedvéért, és akivel a sztáredző Szabó Zsófi miatt szakított. 2022 januárjában az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán jelentek meg először együtt a vörös szőnyegen. Február 22-én 22 óra 22 perckor a lánykérés is megtörtént Monte-Carlóban, májusban viszont egy szűkszavú közleményben tudatták, hogy felbontották az eljegyzést.

A rajongók azóta is kíváncsian várják, ki lesz Szabó Zsófi, illetve Shane Tusup új párja. Utóbbit előszeretettel boronálják össze szőke hölgyekkel. Január végén Sebestyén Balázs mesélte, hogy kiszúrta Tusupot egy bevásárlóközpontban egy szőke lány társaságában, és követte. 

Vasárnap a XVII. Jótékonysági Szóvivő Bálról Shane Tusup egy szép, szőke nővel közös fotót posztolt: az alkalmi ruhába öltözött hölggyel átölelik egymást, és mosolyognak a kamerába. Természetesen a gálázós kép után rögtön megindultak a pletykák, amikre a 34 éves sztár YouTube-videójában reagált.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én magam és a körülöttem lévő emberek is jót nevetnek rajtam, amikor „összehoznak” azzal a személlyel, aki mellett állok. Különösen a szőke hölgyek esetében… - kezdte a vallomást. 

Közölte, jelenleg az üzleti életére koncentrál, sok cégük és projektjük áll bejelentés előtt, rengeteg minden van most alakulóban. Ez az oka annak, hogy sok időt töltenek kapcsolatépítéssel. 

- Így már megértitek, miért láthattok sokszor a társtulajdonos és alapítótársam, egyben marketingigazgatónk, Bokros Gabriella társaságában. Sportmúltamból eredően úgy gondolom, hogy egy cég sikere többnyire azon múlik, hogy egy igazán jó csapat áll-e mögötted. Tehát nem is volt kérdés, amikor Gabriellával partnerségről esett szó, hogy az ő marketinges beállítottságából, azt megfelelően alkalmazva csak profitálni tudunk. Nagyon élvezzük a kapcsolatépítést más cégekkel, ezért láthatjátok, hogy gyakran csinálunk együtt ilyen dolgokat. 

Szabó Zsófi anyja és öccse

Szabó Zsófi az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy édesanyjával és öccsével ebédelt együtt. A fotó duplán kuriózumnak számít, hiszen külön-külön sem láthatjuk sűrűn a műsorvezetőt és szeretteit. Így együtt pláne ritka, hogy közös fotót csináljanak.

Ezt is szeretjük