Noszály Sándor felesége volt: a magyar színésznő így él 12 éve Amerikában
Novák Heni a Jóban Rosszban sorozat után az Egyesült Államokban próbált szerencsét, ahol jelenleg is boldogan él.

novak-heni-cover.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novák Heni 2007-től három éven át alakította a Jóban Rosszban című sorozat Lindáját. Sok néző már ekkor felfigyelt a csinos színésznőre. 

2010-ben Noszály Sándorral, akivel össze is házasodtak, Amerikába költöztek. Öt év után elváltak útjaik. A 37 éves Novák Heni már több mint nyolc éve alkot egy párt amerikai kedvesével, akitől tavaly nyáron született meg kislánya, Kingsley.

Novák Heni Amerikában

A fekete hajú bombázó a HOT-nak mesélt arról, hogy eleinte nehéz volt kiépíteni az amerikai életét, azonban visszatekintve megérte.

- Voltam taxisofőr, pincérnő, bolti eladó, közben castingokra jártam. A CSI: Miami helyszínelők című sorozat kapcsán kerültem a legközelebb „a hollywoodi álomhoz”: megkaptam a szerepet, de még nem volt meg a zöldkártyám, így sajnos kútba esett a munka.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerelmével, Jasonnel tizenegy évvel ezelőtt találkozott, jelenleg boldog párkapcsolatban élik az életüket.

- Tizenegy éve találkoztam Jason Hastingsszel, nyolc éve vagyunk egy pár. Benne olyan társra leltem, aki szeret, támogat, de ha kell, mer építő kritikával is élni felém.

A szerelmesek boldogabbak nem is lehetnének, hiszen 2022 augusztusában született meg kislányuk, Kingsley. Los Angeles pezsgő városát maguk mögött hagyták a vírus miatt, és egy nyugodtabb városba költöztek, ahol a kicsit is biztonsággal tudják nevelni.

- Kingsley igazi kis csoda: nyugodt, mosolygós baba, nappal háromóránként szoptatom, éjjel kilenc-tíz órákat alszik. Los Angelesből a texasi Austinba költöztünk, mert úgy éreztük, LA a Covid óta nem biztonságos.

Pokrivtsák Mónika ennyit változott

A Meri vagy nem meri? című vetélkedőről mindenkinek rögtön beugrik Pokrivtsák Mónika neve. Az egykori műsorvezető az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön önálló show-t kapott.

Cover-kép:TV2/Mokka

Ezt is szeretjük