Kiderült, Vujity Tvrtko miért költözött Floridába: a tévés ezért él jó ideje külföldön
Vujity Tvrtko két éve költözött családjával Hawaii szigetére, idén nyáron áttelepültek Floridába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fontos pozícióban folytatja televíziós pályafutását Vujity Tvrtko, aki az 1997-ben induló TV2 alapító tagja volt, majd a csatorna egyik legnépszerűbb riportere lett. 2016-ban távozott a TV2-től. 

2017-ben az ATV Egyenes Beszéd, majd az ATV Start reggeli műsorának vezetője lett, 2020 őszén a családjával együtt a Hawaiira költözött. Idén nyáron áttelepültek Floridába.

Vujity Tvrtko Floridába költözött

A népszerű riporter és műsorvezető lesz az ATV Csoport amerikai tudósítója. Vujity Tvrtko szívének kedves ez a térség, hiszen a Miami Egyetemen tanult újságírást, és hosszabb ideig élt is már itt. A televíziós szakember izgalmas időszak elé néz, tudósítani fogja az ATV Csoportot a közelgő amerikai félidős választásokról, valamint folyamatosan beszámol a gazdasági és energetikai krízishelyzetnek a mindennapokra gyakorolt hatásairól.

vujity-tvrtko
Fotó: ATV

- Forrongó világunkban az információ hatalom és erő, és mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban kiszolgáljam a magyar nézőket az amerikai földrészről - mondta Tvrtko. 

Azt is hozzátette, az ATV a hírek frontvonalából tudósít, és ő maga is megjárta a frontvonalakat a közeli és a távolabbi múltban is. Kiemelte, számára az újságírás nem egy szakma, hanem a hivatása, ezért mindent megtesz azért, hogy riportjaiban, interjúiban és tudósításaiban a megszerzett tudása legjavát adja. 

- Hűséges típus vagyok, mostantól egy másik földrészről, de ugyanúgy az ATV Csoport felületein találkozhatom a nézőkkel. Szép kihívás ez, izgalommal várom az új feladatomat - üzente követőinek.

Magyar műsorvezetők, akik külföldön kezdtek új életet

Hét esztendővel ezelőtt Gombos Edina és férje két kisgyermekükkel, Mirandával és Matteóval telepedtek le az Egyesült Államokban, ahol azóta is boldogan élnek. 2020 novemberében az állampolgárságot is megszerezték. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy él ma Gombos Edina és családja Amerikában, valamint összegyűjtöttük, kik azok az egykori tévések, akik szintén külföldön kezdtek új életet.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük