Kiderült, Vujity Tvrtko miért költözött Floridába: a tévés ezért él jó ideje külföldön

Vujity Tvrtko két éve költözött családjával Hawaii szigetére, idén nyáron áttelepültek Floridába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fontos pozícióban folytatja televíziós pályafutását Vujity Tvrtko, aki az 1997-ben induló TV2 alapító tagja volt, majd a csatorna egyik legnépszerűbb riportere lett. 2016-ban távozott a TV2-től. 

2017-ben az ATV Egyenes Beszéd, majd az ATV Start reggeli műsorának vezetője lett, 2020 őszén a családjával együtt a Hawaiira költözött. Idén nyáron áttelepültek Floridába.

Vujity Tvrtko Floridába költözött

A népszerű riporter és műsorvezető lesz az ATV Csoport amerikai tudósítója. Vujity Tvrtko szívének kedves ez a térség, hiszen a Miami Egyetemen tanult újságírást, és hosszabb ideig élt is már itt. A televíziós szakember izgalmas időszak elé néz, tudósítani fogja az ATV Csoportot a közelgő amerikai félidős választásokról, valamint folyamatosan beszámol a gazdasági és energetikai krízishelyzetnek a mindennapokra gyakorolt hatásairól.

vujity-tvrtko
Fotó: ATV

- Forrongó világunkban az információ hatalom és erő, és mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban kiszolgáljam a magyar nézőket az amerikai földrészről - mondta Tvrtko. 

Azt is hozzátette, az ATV a hírek frontvonalából tudósít, és ő maga is megjárta a frontvonalakat a közeli és a távolabbi múltban is. Kiemelte, számára az újságírás nem egy szakma, hanem a hivatása, ezért mindent megtesz azért, hogy riportjaiban, interjúiban és tudósításaiban a megszerzett tudása legjavát adja. 

- Hűséges típus vagyok, mostantól egy másik földrészről, de ugyanúgy az ATV Csoport felületein találkozhatom a nézőkkel. Szép kihívás ez, izgalommal várom az új feladatomat - üzente követőinek.

Magyar műsorvezetők, akik külföldön kezdtek új életet

Hét esztendővel ezelőtt Gombos Edina és férje két kisgyermekükkel, Mirandával és Matteóval telepedtek le az Egyesült Államokban, ahol azóta is boldogan élnek. 2020 novemberében az állampolgárságot is megszerezték. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy él ma Gombos Edina és családja Amerikában, valamint összegyűjtöttük, kik azok az egykori tévések, akik szintén külföldön kezdtek új életet.

Gombos Edina 7 éve költözött Floridába: így él most a TV2 egykori műsorvezetője

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük