Gombos Edina 7 éve költözött Floridába: így él most a TV2 egykori műsorvezetője
Képeken azok a magyar műsorvezetők, akik külföldön telepedtek le.

gombos-edina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengetegen játszanak el a gondolattal, milyen lehet külföldön élni, ám a legtöbbeknek ez puszta ábránd marad. Magunk mögött hagyni a családot, a barátokat és a megszokott környezetet hatalmas kihívás. Akadnak azonban olyanok, akik megtették mindezt, sőt fényes televíziós karrierjüknek is hátat fordítottak a tengerentúli életért.

Gombos Edina is egy közülük. A szőke műsorvezetőről már az iskolában kiderült, van keresnivalója a média világában, hiszen már akkor gyönyörűen tudott beszélni. Rendszeresen indult szépkiejtési versenyeken, valamint kulturális rendezvényeken konferált.

Magyar műsorvezetők, akik külföldön kezdtek új életet

Már a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában is felfigyelt rá a közönség 1999-ben, de az igazi ismertséget 2002-ben vívta ki magának, amikor a TV2-nél kezdett dolgozni. Egészen 2015-ig láthattuk a csatorna produkcióiban.

Közben a szerelem is rátalált, kubai származású férjével, Albertóval 2004-ben házasodtak össze. Hat esztendővel ezelőtt fordult velük hatalmasat a világ, elhatározták, hogy Amerikában kezdenek új életet. Már két kisgyermekükkel, Mirandával és Matteóval telepedtek le az Egyesült Államokban, ahol azóta is boldogan élnek. 2020 novemberében az állampolgárságot is megszerezték.

Hétköznapjaikba a YouTube-on keresztül kukucskálhatunk be az ITT VAN AMERIKA elnevezésű csatornán. Itt az egykori tévés nemcsak floridai lakhelyükre kalauzolja el a feliratkozóit, olyan városokban is forgatott már, mint Nashville, Tennessee vagy Atlanta.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy él ma Gombos Edina és családja Amerikában, valamint összegyűjtöttük, kik azok az egykori tévések, akik szintén külföldön kezdtek új életet.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük