Shane Tusup és csinos barátnője, Courtney: a Széchenyi fürdőben pancsoltak
Shane Tusup és párja a magyar főváros ikonikus fürdőjében lubickolt és fotózkodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét, akivel idén májusban már a második évfordulójukat ünnepelhették.

Sok szülő szeretné a gyerekét összeboronálni valakivel, akivel szerinte nagyon összeillenének, ám ezt az utódok nem igazán díjazzák. Az edző sem, de az édesanyja kedvéért végül mégis elment arra a borkóstolóra, amivel kapcsolatban az anyukája többször említette, hogy ott lesz Courtney is. Nem volt ismerkedős hangulatban, de amikor meglátta a lányt, rögtön megváltozott a hangulata.

Shane Tusup és barátnője a Széchenyi fürdőben

Courtney Budapestre költözött Shane Tusup kedvéért, a világjárvány is a magyar fővárosban érte őket, a karantén pedig csak megerősítette a kapcsolatukat. A híresség sokszor nyilatkozta, hogy nagyon szereti Magyarország legnagyobb városát, ezzel pedig a fotói tanúsága szerint a párja is ugyanígy van.

Legutóbb a Széchenyi fürdőben lubickoltak. "Az egyetlen alkalom, amikor medencében láthattok" – írta a képekhez. Nem ez az első alkalom, hogy valamelyik budapesti turisztikai látványosságnál romantikázott párjával – mutatjuk a többit is! 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük