Sebestyén Balázs leskelődött Shane Tusup után: kíváncsi volt, ki a nő, akivel vásárolgatott

Sebestyén Balázs a leskelődés után ezt tudta meg a sztáredző magánéletéről.

sebestyen-balazs-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Best magazin szúrta ki, hogy Sebestyén Balázs meglepő titkot árult el a Rádió 1 adásában kollégájának, Rákóczi Ferinek. 

A műsorvezető Shane Tusup nyomába eredt, és izgatottan követte, hátha megtud a magánéletéről valami izgalmas újdonságot.

Sebestyén Balázs követte Shane Tusupot

Egyik hétvégén éppen a boltban vásárolt, amikor hirtelen meglátta a sztáredzőt, méghozzá egy szőke lány társaságában.

- Egy kicsit követtem, leskelődtem utána. Utánamentem, olyan voltam, mint egy rajongó. Settenkedtem, és a vadászfelszerelések között megnéztem, hogy kivel vásárol. Megnéztem, hogy a lány vele a Szabó Zsófi-e, vagy nem.

Rögtön előbújt belőle az oknyomozó, bujkálva igyekezett minél több részletet kihallgatni a beszélgetésükből.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Gondoltam, beszámolok, kivel van ez a Tusup. És egy szőke csajszival vásárolt a horgászosztályon! Egy ideig ott beszélgettek, még azt is kihallgattam, hogy magyarul beszél-e a kislányhoz, vagy a kislány beszél amerikaiul Tusuphoz.

Sebestyén Balázs viccelődve még azt is megjegyezte, hogy egy pillanatra elgondolkozott azon, lefotózza-e őket, új hírt szolgáltatva ezzel egy újságnak.

sebestyen-balazs-kep3
Fotó: RTL

- Kicsit leskelődtem, mit vesz, mit csinál. Ilyen kis csalikat vettek, meg mindenféle horgászcuccot. Nem tűnt olyan nagyon közvetlennek. A végén már ott voltam, hogy lefotózom, és tízezerért odaadom egy napilapnak.

Szabó Zsófi és a sztárfodrász

A 34 éves tévést és a sztárfodrászt már több kommentelő is össze akarta boronálni, a Reggeliben történt flörtjeik után sok kommentelő is megjegyezte, milyen összeillő párost alkotnának. Ezt csak tetézték a Gyertek át! sztárvetélkedőjében történtek: Sebestyén Balázs is úgy vélte, össze kellene jönniük.

Cover-kép: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük