Szabó Zsófi fiatalos édesanyja és öccse egy fotón: Pálma szépségén ámulnak a kommentelők
Szabó Zsófi a szilveszteri ebédet édesanyjával és öccsével költötte el 2022-ben. Ritka fotó készült róluk hármasban.

szabó-zsófi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi családi körben töltötte a 2022-es év utolsó napját. Az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy édesanyjával és öccsével ebédelt együtt szilveszterkor.

A fotó duplán kuriózumnak számít, hiszen külön-külön sem láthatjuk sűrűn a műsorvezetőt és szeretteit. Így együtt pláne ritka, hogy közös fotót csináljanak.

Szabó Zsófi anyja és öccse

Az öccse három évvel fiatalabb nála, Gyuszi - vagy ahogy a családban becézik, Gyuszkó - jóképű pasi lett harmincéves korára. A kommentelők Pálma asszonyt látva sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, nem győztek gratulálni Szabó Zsófinak ahhoz, milyen szép édesanyja van.

Akadt, aki azt is kiszúrta, hogy az anya-lánya páros azzal, hogy a műsorvezető is barna hajra váltott, még inkább hasonlít egymásra. Mások pedig nem győztek napirendre térni a tény felett, hogy a sztáranyuka közel hatvanéves.

Korábbi közös posztjai kommentszekciójában is gyakran kerül szóba Pálma kora. Előfordult olyan eset is, hogy követői nem az anyukájának, hanem egy barátnőjének nézték, annyira fiatalos.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük