Sári Évi hűtlen párját a telefonja buktatta le: így jött rá, hogy az exe megcsalta

Sári Évi bevallotta, előfordult, hogy kutakodott kedvese telefonjában, de annak nem lett jó vége.

sári-évi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor bujkál a fejünkben a kisördög, vajon milyen üzeneteket rejt a párunk telefonja. Ha egy kapcsolatban felüti a fejét a paranoia és a féltékenykedés, akkor ott már valami nagy baj van. Sári Évi is egy életre megtanulta, hogy tilos leskelődnie a kedvese dolgaiban.

A színésznő túl van már pár hosszú kapcsolaton, 2009-től 2012-ig a sármos kajakos, Kucsera Gábor kedvese volt, 2019 márciusában pedig arról számoltak be a lapok, hogy szakítottak tíz évvel fiatalabb szerelmével, akivel 2016-ban szerettek egymásba. 

Sári Évi így jött rá, hogy megcsalják

Mint mindenki, ő is sokat tanult előző párkapcsolataiból, például azt, hogy jobban jár, ha távol tartja magát szerelme mobiljától.

- Nekem is volt olyan időszakom, amikor előszeretettel belenéztem az aktuális párom telefonjába. Azonban megtanultam, hogy nem szabad, mert aki keres, az talál - mesélte a Tények Plusz  riportjában.

sári évi 1.png
Fotó: TV2/Mokka

Sári Évi egyébként nem először tárulkozott ki a magánéletével kapcsolatban. S. Tóth Márta műsorában elárulta, nincs könnyű dolga annak a férfinak, akivel együtt él.

- Nehéz eset vagyok. Nem nagyon hagyom, hogy irányítsanak, vagy megmondják, hogy mit csináljak, de közben meg mégis azt szeretném, hogy egy férfi legyen mellettem. Egy idő után az is zavar, ha én mondok meg mindent, mert akkor nem tudok rá felnézni. Tehát ebben hogy lehet megtalálni az egyensúlyt, erre még nem sikerült rájönnöm - ecsetelte a JelenLét vendégeként 2019-ben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ő az egyetlen híresség, aki bevallotta, hogy  kémkedett már párja után, Dér Heni annak idején profi szintre fejlesztette, hogyan olvassa el nyom nélkül szerelme e-mailjeit. Az énekesnő is osztja azt a véleményt, hogy nem érdemes bizalmatlankodni, és a kedvesünk háta mögött leskelődni, hiszen a végére szinte beleőrült a titkolózásba.

dér-heni-németh-kristóf
Fotó: Life Tv/Breaking, Life Tv/Női titkok Várkonyi Andreával

- Rendszeresen elolvastam az üzeneteit, és volt mit látnom, de aztán rájöttem, hogy mindenkinek vannak titkai. Senki ne csinálja utánam, halál gáz, egy idő után már beleőrültem - fakadt ki Dér Heni a Női titkok Várkonyi Andreával című műsorban.

Németh Kristóf is jól ismeri a témát. A Keresztanyu színésze akkor tudta meg, hogy aktuális barátnője megcsalja, amikor az véletlenül a kocsijában felejtette a telefonját, és a színész elolvasta, hogy milyen SMS-ek lapulnak kütyüben.

Bochkor Gábor így bukott le híres párja előtt

Bochkor Gábornak több ismert barátnője is volt. A NőComment egyik adásában két egykori párja, Dobó Kata és Osvárt Andrea közé ültették, ami okozott számára kellemetlen perceket. Azt a témát körüljárva, hogy a meghívott sztárvendégek belenéztek-e valaha a párjuk mobiljába, kiderült, hogy Osvárt Andrea megtette: bő 15 évvel ezelőtt, a kapcsolatuk vége felé belenézett Bochkor telefonjába.  

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük