Kiss Endi hűtlenségéről vallott: gyerekei anyját a mostani párjával csalta
Kiss Endi a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy nem ő a hűség mintaképe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Endi sohasem titkolta, hogy nem ő a hűség mintaképe, de soha nem is árult zsákbamacskát. Volt párja, a két kisebbik lánya édesanyja így fogadta el, és így éltek együtt másfél évtizedig. 

A Hooligans együttes dobosa a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában azt is bevallotta, hogy volt párjával először akkor jött össze, amikor még a gyermekei anyjával élt együtt. 

Kiss Endi hűtlenségéről vallott

- Soha nem szoktam házalni azzal, hogy barátnőm vagy új kapcsolatom van. Azzal a barátnőmmel, aki most is mellettem van, mert visszajött… egy szörnyű alak vagyok..., vele tíz évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatunk, de akkor még a gyerekeim anyukájával voltam. Mindig voltak ilyen átfedések, mert nem vagyok egy hűséges típus.

kiss-endi1
Fotó: Life TV/Bréking

- Elkezdődött a kapcsolatunk, nem akart szerepelni ezzel, meg én se, aztán vége lett, de egy újság nem megbeszélve kirakta a fotónkat, miközben már vége volt. Ez nem esett neki jól - mesélte az ötvenéves sztár a péntek esti műsorban.     

A zenész azt mondta, nála nincs tabutéma. Szégyellné magát, ha csak a jó dolgokról beszélne, azzal kérkedne, mennyire jó dobos, mennyi nője volt, közben pedig elhallgatná, hogy vele szörnyű élni, inkább mindenki meneküljön. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- 15 évig voltam Verácskával, akitől a két kislányom van. A legnagyobb lányom közben született egy másik hölgytől. Mivel rosszalkodok, besikerülhet bármi… Mind a három lánnyal maximális a kapcsolatom, minden anyával maximális a kapcsolatom. Szoktunk úgy otthon ülni, hogy az összes anya, a mostani barátnőm, és beszélgetünk egy jót. 

kiss-endi2
Fotó: Life TV/Bréking

A 15 éves kapcsolata alatt sokszor nagyon durván élt, de ő az első naptól őszinte volt, nem ígért mást, azt akarta, Vera tudja, kit vállal. Az elválásuk is szépen történt, a mai napig két kisebbik gyermeke anyja a legjobb barátnője. Amikor Sződligeten talált egy házat, közölte a nővel, hogy nem tud úgy kiköltözni, hogy a gyerekei nem jönnek, így Vera is kiköltözött két utcával arrébb. 

Pápai Joci lánya, Hanna 

Pápai Joci mai szemmel fiatalon, a húszas évei elején lett édesapa, így a 39 éves sztár ma már egy tinédzser lány és egy kamasz fiú édesapja. Elsőszülött gyermeke, Hanna 2021. január 10-én ünnepelte a 16. születésnapját. Az énekes a közösségi oldalán megható szavakkal köszöntötte fel.

Ezt is szeretjük