Dér Heni féltékenységből feltörte a párja telefonját - Fél évig kémkedett utána
Dér Heni már bánja, hogy fél évig kémkedett a párja után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni meglepő dolgot árult el magáról. Beismerte, fél éven át elolvasta párja összes üzenetét. Az énekesnő a pasija utáni kémkedést magas szinten űzte: minden kódot ismert választottja telefonján, és nem volt olyan e-mail vagy SMS, amit ne olvasott volna el.

Dér Heni a Női titkok Várkonyi Andival című műsorban fedte fel, hogy fél évig nyomozott párja után. Saját bevallása szerint profi szintre emelte a bizalmatlanságot.

Dér Heni a párja összes üzenetét elolvasta

A jelszavakat nem kierőszakolta, fifikásan, véletlenül tudta meg, amikor hallotta, ahogy a férfi a titkárnőjével beszél. Onnantól pedig nem volt megállás, a saját profilja mellett pasija oldala is folyamatosan meg volt nyitva az énekesnő telefonján. Az elolvasott üzeneteket mindig visszaállította olvasatlan állapotra, hogy ne derüljön fény arra, mit művel.

dérék
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

- Rendszeresen elolvastam az üzeneteit, és volt mit látnom, de aztán rájöttem, hogy mindenkinek vannak titkai. Senki ne csinálja utánam, halál gáz, egy idő után már beleőrültem - fakadt ki Dér Heni a műsorban.

Dér Heni ritkán látott húga

Dér Heni 24 éves húga is gyönyörű, Alexandra Szegeden él, és fogtechnikusként dolgozik. Az énekesnő úgy látja, a húga jóval komolyabb, mint amilyen ő volt ennyi idősen. 

Ezt is szeretjük