Németh Kristóf véletlenül jött rá, hogy megcsalták - Az üzenetből minden kiderült

Németh Kristóf a hűtlenség témakörét boncolgatta Várkonyi Andrea műsorában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf életét teljes joggal nevezhetjük idillikusnak. 2017 nyarán találtak egymásra, 2018-ban eljegyezték egymást, az év karácsonyán pedig összeházasodtak. 2019 novemberében megszületett közös kisfiúk, Levente. 

Azonban nem mindig volt ilyen felhőtlen a magánélete, egy korábbi kapcsolatában például véletlenül jött rá, hogy megcsalják.

Így jött rá Németh Kristóf, hogy megcsalják

Várkonyi Andrea műsorában fedte fel a keserű történetet expárja hűtlenségéről, amire egy sokatmondó SMS által derült fény.

- Szerelmemmel mentünk valahova, kitettem a kocsiból, mentem tovább, és megszólalt a telefonja mellettem, mert kiesett a zsebéből, ott maradt a kocsiban. Minden rossz szándék nélkül ránéztem. Jó pár nem fogadott hívás volt rajta korábbról, és egy csomó üzenet - mesélte a Férfi titkok Várkonyi Andinál adásában.

németh-kristóf-férfi-titkok
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- A leggyanúsabb, hogy az volt kiírva, Kata barátnőm. Na most, ki ír be úgy egy nevet a telefonjába, hogy Feri barátom? Rányomtam, és bementem az üzenetekbe. Tele voltak szexuális tartalommal. Aztán megnéztem az előzményeket is, abból minden kiderült.

németh-kristóf-kép
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

A Drága örökösök polgármesterét játszó színész egy korábbi interjúban azt is elmesélte, hogy nemcsak áldozat, hanem megcsaló is volt már, de úgy gondolja, a hűség csupán elhatározás kérdése. 

- Egy kapcsolat, egy házasság rengeteg lemondással és kompromisszummal jár. Ám ha az érzéseinket, fájdalmainkat, boldogságainkat megosztjuk a társunkkal, egymás kezét fogva beszélgetünk, ha úgy tetszik, lelkizünk, akkor minden adott ahhoz, hogy felül tudjunk kerekedni a vágyainkon, illetve a vágyaink csak a társunkhoz kössenek. Mert tudjuk, hogy a hűtlenségen sokkal nagyobbat veszíthetünk, mint nyerhetünk azzal a pár órával, éjszakával. Én mind a két oldalán álltam már, és garantálom, hogy győzni sokkal jobb! - mondta február elején a Borsnak.

Pindroch Csaba felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, már a 20. évfordulójukat ünnepelték. Képeken mutatjuk, milyen elragadó párost alkotnak. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük