Szakított a magyar színésznő és 10 évvel fiatalabb párja - Hiába küzdöttek kapcsolatukért
Sári Évi két év után, közös megegyezéssel szakított a párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évi és tíz évvel fiatalabb párja 2016-ban szerettek egymásba. Először csak munkakapcsolat volt közöttük, később ez átalakult szerelemmé. Látszólag minden rendben volt, együtt éltek, volt egy kutyusuk is, emiatt mindenki meglepődött azon, hogy különváltak az útjaik idén márciusban. A 41 éves színésznő és énekesnő a FEM3 Caféban vallott a szakításról és annak feldolgozásáról.

Sári Évi még nem dolgozta fel a szakítást

Az utóbbi időszakban beindult a szekér Sári Évi karrierjében, egyszerre több színházi darabban is helytáll, például a Mamma mia! című musicalben, a Nyitott ablakban vagy a Ne most, drágámban. A sok munka miatt jóval kevesebb ideje maradt a magánéletére, ez pedig a kapcsolatának sem tett jót. Semmi ideje nem maradt arra, hogy kettesben legyen szerelmével, így végül mind a ketten jobbnak látták, ha szakítanak egymással. A színésznő elárulta, hogy jelen pillanatban is gyászolja a kapcsolatát.

sári évi
Fotó: FEM3 Café

- Tart még ez a folyamat. Én nem vagyok az a típus, aki nagyon könnyen elenged dolgokat, akármiről is legyen szó, pláne egy szerelem esetén. Lassan gyógyulok. Szakítás lett vége ennek a kapcsolatnak. Küzdöttünk hónapokig, hogy hogyan lehetne ezt összetartani, és végül arra jutottunk közös elhatározással, hogy megpróbáljuk inkább külön - vallotta be.

Utalt rá, hogy az élet is más irányba sodorta őket. Sári Évi jelenleg szingliként éli az életét, minden energiáját a munkájába fekteti. A sok munka szerinte abból a szempontból jót tehet az embernek, mert olyankor nincs ideje gondolkodni a magánéleti problémákon. A fejlődés szempontjából viszont hátrány, hiszen fontos egyedül lenni, és átgondolni, mégis mik voltak azok a dolgok, amikben hibázott.

Magyar sztárok, akik 2018-ban szakítottak párjukkal

Kíváncsi vagy, hogy tavaly mely hazai sztárpárok intettek végső búcsút egymásnak? 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük