A két magyar műsorvezető 12 év után vált külön - 2018 meglepő szakításai

Magyar sztárok, akik 2018-ban szakítottak párjukkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy mindenkié, úgy a sztárok szerelmi élete is tele van fordulatokkal. Míg számos hazai hírességet 2018-ban talált el Ámor nyila, többen ebben az évben tettek pontot kapcsolatuk végére.

Így tett Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is, akik 12 év együttélés után döntöttek úgy, jobb, ha külön folytatják útjukat. Sokáig úgy tűnt, a két népszerű műsorvezető boldogan él egymással, még egy közös gyermekük is született, Nóra 2009-ben látta meg a napvilágot. Pont emiatt döbbentett meg mindenkit a hír 2018 októberének elején, hogy a két sztár már nyár óta nem él egy fedél alatt, ugyanis a kapcsolatuk válságba került. Ekkor egy közös közleményt is kiadtak, melyben leírták, hogy békés és baráti kapcsolatban maradtak egymással.

Október végén Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már régóta ott volt a levegőben a szakítás gondolata, több alkalommal is feltették egymásnak Bochkorral azt a kérdést, van-e még közös jövőjük. Elmagyarázta, az elmúlt 12 év szép volt, békességben éltek, mégis mind a ketten megváltoztak, mások lettek a prioritások az életükben.

Nemcsak ők, más hazai sztárok is a szakítás mellett döntöttek 2018-ban. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek vetettek véget a kapcsolatuknak.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük