A két magyar műsorvezető 12 év után vált külön - 2018 meglepő szakításai

Magyar sztárok, akik 2018-ban szakítottak párjukkal.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy mindenkié, úgy a sztárok szerelmi élete is tele van fordulatokkal. Míg számos hazai hírességet 2018-ban talált el Ámor nyila, többen ebben az évben tettek pontot kapcsolatuk végére.

Így tett Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is, akik 12 év együttélés után döntöttek úgy, jobb, ha külön folytatják útjukat. Sokáig úgy tűnt, a két népszerű műsorvezető boldogan él egymással, még egy közös gyermekük is született, Nóra 2009-ben látta meg a napvilágot. Pont emiatt döbbentett meg mindenkit a hír 2018 októberének elején, hogy a két sztár már nyár óta nem él egy fedél alatt, ugyanis a kapcsolatuk válságba került. Ekkor egy közös közleményt is kiadtak, melyben leírták, hogy békés és baráti kapcsolatban maradtak egymással.

Október végén Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már régóta ott volt a levegőben a szakítás gondolata, több alkalommal is feltették egymásnak Bochkorral azt a kérdést, van-e még közös jövőjük. Elmagyarázta, az elmúlt 12 év szép volt, békességben éltek, mégis mind a ketten megváltoztak, mások lettek a prioritások az életükben.

Nemcsak ők, más hazai sztárok is a szakítás mellett döntöttek 2018-ban. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek vetettek véget a kapcsolatuknak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük