Kiderült, Radics Gigi miért szakított nagy szerelmével - Először beszélt róla
Radics Gigi három év után, idén februárban szakított nagy szerelmével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigiről csak 2016 februárjában derült ki, hogy összejött a zongoristájával, Norberttel. A zenészt Gigi családja gyorsan megszerette, ráadásul már hosszú évek óta együtt dolgozott az énekesnővel, és az édesapjával is barátok voltak. Nagy szerelem volt az övék, lelki társak voltak, mégis, pár hónappal ezelőtt szakítottak. Az elmúlt hónapok történéseivel kapcsolatban a Best magazinnak nyilatkozott a 21 éves sztár.

"Tudok sok lenni egy fiú számára"

Radics Gigi februárban zárta le a kapcsolatát Norberttel, ezután kiutazott az Amerikai Egyesült Államokba, hogy túltegye magát a nagy csalódáson, hiszen mégis a zongorista volt az első komoly kapcsolata az életében. Úgy tűnik, hogy Amerikában sikerült az érzelmeit a helyükre raknia, és ma már minden rendben van a lelke körül.

radics-gigi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Közös döntésünk volt a szakítás. Most jó érzés szabadnak lenni, de sokat tanultam az első nagy szerelemből. Például, hogy mit ne tegyek a következőnél - magyarázta a lapnak az énekesnő.

Az egyik nagy hiba, ami a kapcsolatuk megromlásához, három év után pedig a szakításhoz vezetett, az énekesnő természetéből eredt.

- Én alapvetően szeretem kimutatni az érzelmeimet, szeretek bújni, ölelkezni, aztán

rá kellett jönnöm, tudok sok lenni egy fiú számára. Ebben kell kicsit változnom, de azt gondolom, jó úton haladok.

Az X-Faktor mentora elárulta, mi az, ami számára fontos, mit vár el a férfitól.

- A párválasztásnál nekem nagy feltételeim, elvárásaim nincsenek, értse, amit csinálok, ne legyen gond, ha sokat dolgozom, tiszteljen engem és a családomat.

Ezt is szeretjük