Esküvő helyett szakított a magyar énekes - 7 év után véget ért viharos kapcsolata
Zámbó Krisztián ezért szakított a párjával, Zsuzsival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián, aki múlt héten azzal szerepelt az újságokban, hogy Zámbó K. Jimbbó művésznéven folytatja tovább zenei pályafutását, szakított párjával, Zsuzsival. A 37 éves énekes a Fókusznak árulta el, hogy már nincsenek együtt. 

Zámbó Jimmy legidősebb fia hét viharos évig alkotott egy párt Zsuzsival, akivel kapcsolatuk ideje alatt hosszabb-rövidebb időre többször is szakítottak. Januárban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy megkérte a párja kezét, de választ még nem kapott, és a lagzi után gyereket is szeretne. 

- Ő egy hercegnő, akivel hét éve kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt vagyunk, de talán ezek adják a kapcsolatunk sava-borsát. Éppen ezért, amikor elveszem, szeretném, ha az esküvőnk hatalmas mulatság lenne, mint egy igazi bál - mondta a lapnak. 

A februári Story-gálán még szerelmesen turbékoltak, Zámbó Krisztián büszkén pózolt csinos barátnője oldalán. A Blikknek azt mondta, szerinte, ha élne, az apja is biztos felfigyelne Zsuzsira. 

- Félre a viccet, büszke lenne arra, hogy egy ilyen csinos csaj a barátnőm, aki ennyi ideje kitart mellettem - áradozott. 

A kapcsolatuk sok vihart megért, 2015-ben bő fél évig voltak külön, de a szakítások után eddig mindig újra egymásra találtak. Ki tudja, ez az idei, 2018-as végleges lesz-e. Az RTL Klub műsorában Krisztián mindenesetre azt taglalta, szerinte miért nem találja meg a nagy őt. 

- Mint minden férfinél és minden nőnél, nálam az idealitás körülbelül egy-két évig tart, két-három év múlva ez az idealitás elmúlik, akkor már számomra nem ideális a nő. Egy hülye példát mondok, ami Eddie Murphy-től származik: ha egy férfinak három-négy hónapja nem volt szexuális aktusa, akkor, ha kap egy kekszet, akkor habzsolja, mintha éhezne, és mintha ilyen finomat életében nem evett volna - indokolta a Fókusz riporterének, miért nem működött a párkapcsolata.   

zambo-krisztian
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Szerinte minden férfi szexi, sportos, gyönyörű, házias, egészséges barátnőről álmodozik, de, ha ezeket a tulajdonságokat meg is találta valakiben, ez nem jelent semmit, mert a nő bármikor megváltozhat. 

Én egy párkapcsolatban nagyon-nagyon férfias tudok lenni, ha kell, papucs is, de csak egy pár percig, ezt azért nem viszem túlzásba. Nagyon szeretem a romantikát is, az is kell, de nem szabad belőle túl sokat. Szóval nem könnyű a mai nőkkel, nagyon nehéz - árulta el a nézőknek. 

Ezt is szeretjük