Radics Gigi szakított párjával - Ezért mentek szét 3 és fél év után
Radics Gigi szakított párjával, szingliként lesz idén mentor az X-Faktorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigiről 2016 februárjában derült ki, hogy nem szingli, egy zenészbe szeretett bele, tavaly ősszel pedig elárulta, hogy Norbert tíz évvel idősebb nála, és az édesapja egyik barátja. Az RTL Klub Reggeli című műsorában kiderült, az énekesnő maradt az X-Faktor idei évadának női mentora. A 21 éves sztár örül, hogy újra felkérték a feladatra, ugyanakkor a Blikknek azt is elárulta, hogy a magánéletében változás állt be: szingli lett, három és fél év után szakítottak a párjával. 

- Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de be kellett látnunk, hogy már nem működik tovább a kapcsolatunk, így szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat. Átbeszéltünk mindent, és a különválás mellett döntöttünk - árulta el Radics Gigi. 

A lapnak azt is elárulta, hogy a zongorista Norberttel februárban váltak külön az útjaik. Ezt követően az énekesnő Amerikába utazott, az ott eltöltött két és fél hónapban pedig megpróbálta túltenni magát a szakításon. 

Figyeljétek Facebook oldalunkat, hiszen holnap a Reggeli után élőben kérdezhettek az X-Faktor mentoraitól! 😱🤩😎 #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,

ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti 2016-ban mutatkozott be az X-Faktor mentoraként. Akkor Tóth Gabi volt a női zsűritag, akinek a távozása után, 2017-ben csatlakozott a tehetségkutató férfi mentoraihoz Radics Gigi. Hónapok óta azt a pletykát lehetett hallani, hogy a 2018-as évadban új női mentorral találkozhatnak a nézők. Tegnap még a produkció készítői is ezt sugallták, ám végül minden maradt a régiben.  

Ezt is szeretjük