A TV2 sztárja szakított 22 évvel fiatalabb szerelmével - Ezért ment tönkre a kapcsolat
Rippel Feri és fiatal szerelme pár hete szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc hónap után szakított Rippel Feri és 25 évvel fiatalabb szerelme. A Facebookon ismerkedtek meg egymással, és az ismerősnek jelölés után két évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az artista felvegye a kapcsolatot fiatal rajongójával. Innentől aztán felgyorsultak az események: a chatelés után az első személyes randijukra a nagy nyilvánosság előtt került sor, ugyanis a 47 éves sztár a Story-gálára vitte el Viktóriát. 

Bár a párnak sokat kellett ingáznia Szeged és Budapest között, Rippel Feri augusztus végén már a családalapításról nyilatkozott a Blikknek

- Az elmúlt fél évünk arról szólt, hogy összehangolódjunk. Nagy terveink vannak, reméljük, pár év múlva már itt ül velünk vagy az ölünkben még valaki - mondta. 

Azt is hozzátette, hogy mindketten szenvedélyesen imádják a sportot, Viktória is ugyanolyan egészségtudatos, szerinte az égiek is neki teremtették a fiatal lányt. Hiába azonban a sok közös vonás, a nagy távolság kikezdte a kapcsolatot. 

- Engem minden - a kisfiam, a Rippel Akadémia és növendékei, azaz a munkám - a fővároshoz köt, miközben Viki Szegeden dolgozik. Túl nagy volt a távolság, hogy a mindennapjainkat együtt élhessük meg. Ingázni kellett, hogy lássuk egymást, emellett hétvégén vannak a fellépéseim is országszerte - árulta el a Blikknek a TV2 sztárja, aki a tavaszi Nagy Duett után ősszel a Ninja Warriorban szerepel. 

Rippel Feri hangsúlyozta, hogy sem harmadik fél, sem veszekedés nem volt köztük, közösen belátták, hogy a távkapcsolat nem működik. 

- Közösen egyeztünk meg abban alig néhány hete, hogy külön utat járunk. Szép időszakunk volt együtt, barátokként váltunk el. Senkinek nem beszéltem a szakításról, és nem is akarok többé - zárta a beszélgetést. 

Ezt is szeretjük