Rácz Jenő párja gyönyörű esküvői ruhában: Dóri fogyókúrába fogott a nagy napra
Rácz Jenő és Gyuricza Dóri gőzerővel készülnek nyárra tervezett esküvőjükre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szeretett egymásba: tíz perccel azután, hogy a szép, szőke lány kiesett, a séf randevúra hívta. A harmincéves sztár már a kapcsolat elején tudta, hogy Dóri lesz a gyermekei anyja, egy hónap után előhozta a házasság témáját, tavaly augusztus végén el is jegyezte szerelmét.

A 2020-as Nyerő Páros győztesei idén nyárra tervezik az esküvőjüket, gőzerővel készülnek a lakodalomra. A menyasszony már jó pár esküvői szalonban járt, az egyik ruhapróbára, amin meseszép, csipkés kreációkba bújt, a Story magazin is elkísérte. 

Gyuricza Dóri esküvői ruhája

A 26 éves influenszer és youtuber nem az a típus, aki már kislányként esküvőről álmodozik, saját bevallása szerint, ha nem találkozik Rácz Jenővel, nem volt biztos benne, hogy valaha is feleség lett volna belőle. 

Ő egy szűk körű, egyszerű esküvővel is beérte volna, de a sztárséf ragaszkodott hozzá, hogy megadják a módját, ahogy ahhoz is, hogy csak az oltár előtt lássa meg leendő feleségét menyasszonyi ruhában, így Dórit az édesanyja és a nővére kísérte el a ruhapróbára. 

- Olyan ruhát keresek, amit ha majd a vendégek meglátnak, eláll a szavuk, hogy vajon hol vettem. Nem szeretnék óriási abroncsos szoknyát, mivel kültéri esküvőnk lesz, úgy gondoltam, ahhoz jobban illene egy visszafogottabb darab. Azt sem akarom, hogy nyűg legyen a ruha, amiben nem férek el az asztalok között, vagy hogy attól kelljen tartanom egész este, hogy összekoszolódik - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Romantikus, bohém menyasszonyi ruhát szeretne, ami szűk szabású, mégsem kell feszengenie benne - ilyen darabokat kedvel a mindennapokban is. Hogy a nagy napon a legjobb formában legyen, fogyókúrába is fogott. 

A korlátozások ellenére is talál módot a testmozgásra, ha pedig a körülmények engedik, akár hetente ötször is ellátogat az edzőterembe. A táplálkozásra is nagyon odafigyel, de az esküvő napjára szeretne még pár kilótól megszabadulni. 

Rácz Jenő párja smink nélkül

A Nyerő Párosban Dórit csak néha, leginkább ébredés után láthattuk smink nélkül, máskor mindig figyelt arra, hogy a frizurája, a sminkje és a ruhája is kifogástalan legyen a kamerák előtt. Az Instagram-oldalán ugyanakkor posztolt egy montázst, aminek a jobb oldalán kifestve látható, a balon viszont olyan az arca, ahogy a természet megalkotta.

Ezt is szeretjük