Póth Dia ma is gyönyörű - A ’90-es évek korcsolyázónője már kétgyerekes anyuka
Póth Diána egy időben nevet változtatott volna, de a korcsolyapályán már mindenki így ismerte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Póth Diána, többszörös magyar bajnok, negyedik helyezett Európa-bajnok a ’90-es évek egyik legszebb műkorcsolyázónője volt, aki ma, 36 évesen, két gyermek édesanyjaként is gyönyörű. 2008 júliusában ment hozzá Gyepes Gábor labdarúgóhoz. Kislányuk, Kyra 2009 októberében, kisfiuk, Andrej 2012 júniusában jött világra. A gyerekek nem véletlenül kaptak különleges nevet. 

- Az első gyerekünknél volt három név, ami nekem, három, ami a férjemnek tetszett, de nem tudtunk megegyezni, ezért egy hetediket választottunk, ami kicsit legalább mindkettőnknek tetszett. Mostanra már nagyon szép névnek találjuk, és ő is nagyon szereti - ez utóbbi szerintem nagyon fontos - mesélte a FEM3 Caféban

poth-dia2
Fotó: FEM3 Café

Póth Dia a műsorban azt is elárulta, hogy volt idő, amikor nagyon nem szerette a keresztnevét, inkább Vivien szeretett volna lenni. Nyolc-tíz évesen viszont már korcsolyázott, névváltoztatásról szó sem lehetett. 

- Valószínűleg a Diána nem tetszett, de egy idő után mindenkinek "a Póth Dia" voltam, azzal pedig már megbarátkoztam. Nem is hív senki Diánának - árulta el a műsorban. 

poth-dia1
Fotó: FEM3 Café

Amikor a kisfiukkal volt várandós, Diának voltak favoritjai, de a férje mindegyiket megtorpedózta. 

- Egész életemben vonzódtam az orosz műkorcsolya felé: imádtam a kultúrájukat, ahogy korcsolyáztak, minden versenyen csak ámultam-bámultam, volt orosz edzőm is. Próbáltam orosz férfineveket bedobni a férjemnek, de egyik sem tetszett neki. Amikor már letettem az egészről, akkor beszélt a barátnőm egy fiúról, akivel egy buliban találkozott: Andrejnek hívták. Ez a név végül a férjemnek is megtetszett - osztotta meg a nézőkkel. 

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy néz ki Póth Diána férje és két gyereke. 

Ezt is szeretjük