Póth Diána a ’90-es évek legszebb korcsolyázónője volt - Most így néz ki

Póth Diána egykori műkorcsolyázónő ma már kétgyerekes anyuka.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Póth Diána többszörös magyar bajnok, negyedik helyezett Európa-bajnok műkorcsolyázónő. Amíg versenyszerűen sportolt, korszaka legszebb magyar korcsolyázónője volt. Legnagyobb sikereit az 1990-es évek végén érte el. A sportolónő ma már 36 éves, és két gyermek édesanyja. 2008 júliusában hozzáment Gyepes Gábor labdarúgóhoz. Kislányuk, Kyra 2009 októberében, kisfiuk, Andrej 2012 júniusában jött világra. A család külföldön is élt, 2014 év végén költöztek haza Malajziából, ahova Gyepes Gábort a szerződése kötötte. Pörgős az életük, de Póth Dia ezt egyáltalán nem bánja, mesélte a FEM3 Caféban

- A sportolóéletből kezdünk már kicsit átcsúszni az üzleti életbe, rengeteget dolgozunk, a gyerekek óvodába, illetve iskolába járnak, sportolnak ők is. Nagy őrültek háza, de szeretjük, így szoktuk meg - mondta.  

Annak ellenére, hogy a gyerekek is tudják, hogy édesanyjuk híres műkorcsolyázónő volt, ők még nem tanultak meg a jégen közlekedni. Kyra attól fél, hogy elesne, ami érdekes, hisz amikor a szertornán, a gerendán mutat be gyakorlatokat, nem tart attól, hogy leesik. 

- Mint egy igazi sportolószülő, elviszem őket edzésre, és csak ülök, és csodálom, Kyra miket csinál tornán. Cigánykerék a gerendán, szaltóval érkezik le. El sem hiszem, hogy hét-nyolc évesen ilyet csinálnak - dicsérte a nyolcéves kislányt a büszke édesanya. 

Az ötéves Andrej édesapja nagy örömére a futball iránt lelkesedik, pedig nem terelgették a labdajátékok felé. 

- Abban megegyeztünk Diával, fontos, hogy mindkét gyerek sportoljon, de az, hogy élsportolók legyenek, nem elvárás. Andrej nem miattam kezdett el focizni, hanem már akkor imádta, amikor elkezdett járni. Ismeri a játékosok nevét, a klubcímerek nevét, körülbelül száz labdánk van otthon, ugyanennyi mezünk. Volt idő, amikor csak mezt volt hajlandó felhúzni - árulta el a műsorban a 26-szoros válogatott labdarúgó.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most a gyönyörű műkorcsolyázónő, Póth Diána és a családja. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük