Ő Fucsovics Márton gyönyörű menyasszonya - Romantikus módon kérte meg a kezét
Fucsovics Márton menyasszonyával tölti minden szabadidejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fucsovics Márton hétfő hajnalban három szettben, 2 óra 3 perc alatt kikapott a 19-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federertől az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, de teljesítménye így is hatalmas bravúr. A 128-as főtábla 1982-es bevezetése óta ő volt az első magyar férfi, aki a legjobb 16-ba jutott - Baranyi Szabolcs nyolcaddöntőzött 1973-ban, de akkor még 64-es volt a főtábla. Az Australian Openen nyújtott teljesítményével várhatóan a 62-63. helyre jön fel a világranglistán. 

A jóképű sportoló szíve foglalt, szinte minden szabadidejét párjával, Anettel tölti. A Borsnak tavaly azt nyilatkozta, őt az tölti fel, ha a szerelmével lehet. 

- Engem az kapcsol ki, ha a barátnőmmel lehetek. Vele töltöm minden szabadidőmet. Hogyha külföldön vagyunk versenyen, és van egy-egy szabadnapom, elmegyünk sétálni, várost nézni.

A 25 éves teniszező a gyönyörű lánnyal 2016 augusztusa óta alkot egy párt, bő fél éve össze is költöztek. Fucsovics és Anett tavaly novemberben egy hetet a Maldív-szigeteken töltött, ahol a sportoló a tengerparton, térdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét. Menyasszonya az Australian Open helyszínére is elkísérte Fucsovics Mártont, erről az az Instagram-oldalán posztolt fotót. 

Ezt is szeretjük