Létay Dóra színésznő új párja egy ismert énekes - Már nem titkolják szerelmüket
Létay Dóra egy szerepnek köszönhetően lett újra szerelmes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Létay Dóra fél év után mutatta meg új párját. A színésznő négy évvel ezelőtt vált külön színész férjétől, Józsa Imrétől, akit 2016 októberében legyőzött súlyos betegsége, így nemcsak a különválást, de volt férje, a kislánya édesapjának halálát is fel kellett dolgoznia.

A négyéves Emma kérte arra tavaly nyáron, hogy legyen egy párja. A sors el is intézte: egy zenés darabban kapott szerepet a József Attila Színházban, ezért felkereste Éliás Gyulát, hogy segítsen neki a felkészülésben, mesélte a 47 éves színésznő a Best magazinnak. 

Az énekórák egyre közelebb hozták őket egymáshoz, beszélgetéseik esténként tovább folytatódtak telefonon, és egymásba szerettek. 

- Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után, végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam - mondta a 42 éves énekes a hetilapnak. 

Éliás Gyula adventi koncertjén Létay Dóra is fellépett, Dalok a szerelemről címmel pedig máris egy új estet szerveznek. Szeretnék megmutatni az embereknek, hogy negyven fölött is lehetséges az újrakezdés. 

Ezt is szeretjük