Polgár Tünde arcának két oldala nem egyforma: félévente botoxoltat a luxusfeleség
A luxusfeleség Polgár Tünde elárulta, miért botoxoltatja rendszeresen az arcát.

polgar-tunde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde nevét 2018 tavaszán, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című reality műsorának második évadában ismerte meg a nagyközönség. 

Úgy mutatkozott be, hogy háziasszony, feleség és családanya. Férje, Árpád a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa, Tünde hosszú ideig a családi galériában dolgozott, kiállításokat szervezett. 

Polgár Tünde botoxoltat

A luxusfeleség a mai napig megfordul különböző műsorok vendégeként, 2020 őszén a TV2 Love Bistro című sztárpáros vetélkedőjében a férjével együtt mutatták meg, mennyire összeszokott párost alkotnak, és hogyan boldogulnak a konyhában. A 49 éves híresség sok mindenről nyíltan beszél, így arról is, hogy rendszeresen botoxoltat. 

A feleségek luxuskivitelben 2. évadában és 2021 februárjában: a jobb oldali képen feltűnőbb, hogy a két szemöldöke nincs egy magasságban.
A feleségek luxuskivitelben 2. évadában és 2021 februárjában: a jobb oldali képen feltűnőbb, hogy a két szemöldöke nincs egy magasságban.
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila, Instagram/Polgár Tünde official

- Számos szépségklinikán jártam már, voltam Amerikában és Magyarországon is több helyen, úgyhogy tapasztalatból mondom, a szakértelem a legfontosabb - mesélte a Story magazinnak

A hetilapnak azt mondta, sosem feküdt kés alá, ellenben félévente botoxoltat, különben nagyon szembetűnő, hogy nem egyforma az arca két oldala. 

polgar-tunde-ferje
Fotó: TV2/Love Bistro

A szembetegségem miatt nagyon felemás az arcom. Az egyik szemöldököm négy centivel magasabban van a másiknál, injekciós kezeléssel próbálom szimmetrikusabbá tenni az arcomat. A titok nyitja a mértékletesség, ha túlzásba esünk, könnyen lávaarcunk lehet. 

Geronazzo Mária fiatalon ilyen szép volt

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre. 34 éves korában először a mellét műttette meg, majd ugyanebben az évben kollagénnel feltöltette a száját is. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakult át csinos, fiatal nőből túltöltött szájú hírességgé.

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük