Polgár Tünde a szállodások és vendéglátósok réme: a luxusfeleség is borzasztónak tartja magát

Polgár Tünde a Life TV Bréking című elárulta, hogy tudatos utazóként nem rejti véka alá, ha valami nem tetszik neki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde nagyon tudatos utazónak vallja magát, bárhova mennek, hónapokig készíti elő az utat. Nemcsak a szállodák honlapján tájékozódik, hanem az utazók fotóit és véleményeit is megnézni, mert a kettő között néha nagy a különbség: lehet, hogy a hotel képeit manipulálták, és évekkel ezelőtt készültek, azóta pedig leamortizálódott. 

A luxusfeleség a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában elárulta, ha valami nem tetszik neki, ő bizony nem rejti véka alá a véleményét. 

Polgár Tünde a szállodások réme

- Én őszintén megmondom, egy borzadály vagyok. Én vagyok a szállodások és vendéglátósok réme, mert mindenért szólok. Volt már olyan egy egri szállodában egy wellnesshétvégén, hogy bementem a konyhába, és kikértem magamnak a szakácsnál, hogy a libamáj, amit kaptam, túl volt sütve. Azt mondta, szerinte jó. 

polgar-tunde
Fotó: Life TV/Bréking

- Amikor azt mondtam, kicsi az adag is, arra is azt mondta, nem az, higgyem el, mire lemérettem vele. Tehát én borzasztó vagyok. Ha tehetném, a Michelinnél szeretnék ellenőr lenni, és én lennék a rém - vallotta be a műsorban a 49 éves híresség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Polgár Tünde szerint neki nincsenek extra elvárásai, de amiért fizet, azt szeretné olyan minőségben megkapni, ahogy megígérték. 

polgar-tunde-breking
Fotó: Life TV/Bréking

- Amikor a patyolatból visszakapom a fehér ruhámat szürkés-sárgán, és megmagyarázzák nekem, hogy ez így rendben van, örüljek neki, akkor beírok a parasztkönyvbe - én már csak így hívom. (Helyesen panaszkönyv - a szerk.) 

Csősz Bogi édesanyja

Csősz Bogi különleges szépség, akinek az alakja is kifogástalan. Az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, és a jóga évek óta az élete része. Emellett jó géneket örökölt, az édesanyja nemcsak szép nő, hanem fiatalos is, aki bőven letagadhatna korából. 

Ezt is szeretjük