Polgár Tünde a szállodások és vendéglátósok réme: a luxusfeleség is borzasztónak tartja magát
Polgár Tünde a Life TV Bréking című elárulta, hogy tudatos utazóként nem rejti véka alá, ha valami nem tetszik neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde nagyon tudatos utazónak vallja magát, bárhova mennek, hónapokig készíti elő az utat. Nemcsak a szállodák honlapján tájékozódik, hanem az utazók fotóit és véleményeit is megnézni, mert a kettő között néha nagy a különbség: lehet, hogy a hotel képeit manipulálták, és évekkel ezelőtt készültek, azóta pedig leamortizálódott. 

A luxusfeleség a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában elárulta, ha valami nem tetszik neki, ő bizony nem rejti véka alá a véleményét. 

Polgár Tünde a szállodások réme

- Én őszintén megmondom, egy borzadály vagyok. Én vagyok a szállodások és vendéglátósok réme, mert mindenért szólok. Volt már olyan egy egri szállodában egy wellnesshétvégén, hogy bementem a konyhába, és kikértem magamnak a szakácsnál, hogy a libamáj, amit kaptam, túl volt sütve. Azt mondta, szerinte jó. 

polgar-tunde
Fotó: Life TV/Bréking

- Amikor azt mondtam, kicsi az adag is, arra is azt mondta, nem az, higgyem el, mire lemérettem vele. Tehát én borzasztó vagyok. Ha tehetném, a Michelinnél szeretnék ellenőr lenni, és én lennék a rém - vallotta be a műsorban a 49 éves híresség. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Polgár Tünde szerint neki nincsenek extra elvárásai, de amiért fizet, azt szeretné olyan minőségben megkapni, ahogy megígérték. 

polgar-tunde-breking
Fotó: Life TV/Bréking

- Amikor a patyolatból visszakapom a fehér ruhámat szürkés-sárgán, és megmagyarázzák nekem, hogy ez így rendben van, örüljek neki, akkor beírok a parasztkönyvbe - én már csak így hívom. (Helyesen panaszkönyv - a szerk.) 

Csősz Bogi édesanyja

Csősz Bogi különleges szépség, akinek az alakja is kifogástalan. Az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, és a jóga évek óta az élete része. Emellett jó géneket örökölt, az édesanyja nemcsak szép nő, hanem fiatalos is, aki bőven letagadhatna korából. 

Ezt is szeretjük