Ő Peller Mariann ritkán látott férje: Gyurival 9 éve él boldog házasságban

Peller Mariann és Gyuri kapcsolatát a kiegyensúlyozottság jellemzi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Mariannt 2008-ban ismerte meg az ország az RTL Klubon futó Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedőben. Akkor a Színművészeti televíziós osztályának növendékeként debütált a képernyőn.

Azóta rengeteget változott az élete. Bár eddigi karrierje során voltak kisebb-nagyobb kihagyások a tévézést illetően, 2018 óta állandó műsorvezetője a Reggelinek.

Peller Mariann és ritkán látott férje, Gyuri

Magánéletét is a stabilitás jellemzi. Kilenc éve alkot egy párt férjével, Gyurival, akit csak nagyon ritkán mutat meg a rajongóinak. Ha olykor-olykor mégis egymás oldalán jelennek valahol, mindig sugárzik róluk a boldogság.

Nem véletlen, hogy ennyire árad róluk a kiegyensúlyozottság, sokat tesznek azért, hogy családjuk mindennapjait a béke jellemezze. A műsorvezető szerint a köztük lévő összhang titka a partnerségben rejlik. Egyenrangú felekként kezelik a másikat, náluk szó sem lehet az alá-fölérendeltségről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Házaspárként és szülőként is erre törekednek. Két kisfiuk, a 2013-ban született Kornél és a 2015-ben a világra jött Szilveszter nevelésében is egymást támogatják, és felosztják a szerepeket. Peller Mariann feladata a gyerekek ruháinak kikészítése, míg férje az, aki minden reggel iskolába és óvodába viszi őket. Az, hogy ennyire megértőek egymással, a karantén idején is jól jött.

- Összeteszem a két kezem, és Isten áldja meg Gyurit, mert volt egy időszak, amikor mindketten megpróbálkoztunk otthon tanulni Kornéllal. Aztán azt mondta, hogy: "Úristen, te annyira türelmetlen vagy! Állj fel, majd én maradok!” Így én megúsztam, hogy ne kelljen tanulni a gyerekkel - mesélte Semjén Nóra Anya Kivan című podcastjában.

Arra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy mindkettejüknek legyen idejük saját magukra. Míg Gyuri zenekarában játszva kapcsolódik ki, addig felesége tanfolyamokra jár, és edz. Persze náluk is előfordulnak viták, de szerintük ez a házasság velejárója.

- Nálunk is rengeteg konfliktus van. Attól még, hogy kiegyensúlyozottan próbáljuk tartani a dolgokat, mindennap vitatkozunk valamin, vagy két-három hetente veszekszünk egyet. Ez nem kérdés.

Molnár Andrea férje

A 38 éves táncosra 2015 nyarán rátalált a szerelem: a férfi Molnár Andi tánciskolájába járt, majd magánórákat is vett, tanár és tanítvány között pedig szerelem szövődött, pár hónap után össze is költöztek. Zsolt 2016 nyarán egy egzotikus utazáson kérte meg szerelme kezét, egy évvel később, 2017 júniusában pedig össze is házasodtak.

Ezt is szeretjük