Laky Zsuzsi 11 éve odáig van férjéért: Guszti olyan, mint egy hollywoodi szívtipró
Laky Zsuzsi és Guszti közt úgy lángol a szerelem, mint kapcsolatuk hajnalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Laky Zsuzsi és férje, Dietz Guszti hozták el 2018-ban A legbátrabb páros fődíját, a szépségkirálynő és az egykori MMA-harcos az élet minden területén kiegészíti egymást.

Bár nagy harmóniában élnek, kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A "szerelem első látásra" távolról sem jellemezte a megismerkedésüket, ugyanis elsőre a szőke szépség nem szimpatizált az igéző szemű férfival. 

Laky Zsuzsi 11 éve imádja szívtipró férjét

Szerencséjükre utóbbi nem adta fel, addig ostromolta kiszemeltjét, amíg az be nem adta a derekát, és el nem ment vele egy randevúra. A találka után már nem maradt bennük kérdés, rájöttek, őket a sors is egymásnak teremtette. 2010-ben kötötték össze az életüket, és azóta is a legnagyobb boldogságban nevelik két kislányukat, a tízesztendős Lucát és a hétéves Lujzát.

laky-zsuzsi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A családalapítás után természetes, hogy egy házaspárnak kevesebb ideje jut egymásra, a gyerekek körüli teendők miatt előfordul, hogy az addig megszokott randik megritkulnak. Dietz Gusztinak és Laky Zsuzsinak arra is megvan a tuti receptje, hogy lopjanak magunknak néhány órát kettesben. Igyekeznek még a leghétköznapibb programokban is meglátni a romantikát, számukra a takarítás is kikapcsolódás, ha azt kettesben csinálják.

laky-zsuzsi-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ha pedig meghitt pillanatokra vágynak, lányaikat Laky Zsuzsi szüleire bízzák, és a Duna-partra indulnak.

- Kimegyünk a Homokszigetre, ahol van egy kis hajónk, felülünk rá, és gyakorlatilag világgá megyünk. De már az is jól tud néha esni, ha fekszünk egymás mellett, és nem csiripel senki sem a fülünkbe - mesélte a 37 éves szépség a Tények plusznak 2021 júliusában.

Som-Balogh Edina és férje

Som-Balogh Edina és férje, Krisztián boldogsága kilenc éve töretlen. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű párt alkotnak együtt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük