Ő Molnár Andi ritkán látott férje: a tánctanár a tanítványával házasodott össze

Molnár Andrea, a Dancing with the Stars zsűritagja hét éve van együtt párjával, akivel 2017 nyarán házasodott össze.

molnar-andi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andreát a nézők 2008-ban, a Szombat Esti Láz harmadik évadának profi táncosaként ismerték meg, az RTL Klub táncos show-műsorát abban az évben Katus Attilával meg is nyerték. 

2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! reality show negyedik évadában győzött. 2020-ban a TV2 Dancing with the Stars című műsorának egyik zsűritagja lett, és a második évadban is az ítészek között kapott helyet. 

Molnár Andrea férje

A 38 éves táncosra 2015 nyarán rátalált a szerelem: a férfi Molnár Andi tánciskolájába járt, majd magánórákat is vett, tanár és tanítvány között pedig szerelem szövődött, pár hónap után össze is költöztek. Zsolt 2016 nyarán egy egzotikus utazáson kérte meg szerelme kezét, egy évvel később, 2017 júniusában pedig össze is házasodtak.

molnar-andi-dancing
Fotó: TV2

Molnár Andi élvezi a zsűrizést, azt, hogy koreografálhat és taníthat, de nem szeretné, ha a sok munka rányomná a bélyegét a házasságára és a magánéletére. Azt egyelőre még nem érzi úgy, hogy a közeljövőben szeretne anyává válni. 

„Amikor találkoztam egy külföldön élő magyar táncoktatóval, elmondta, a siker mögött ott van a családja, amellyel nem töltött elég időt, és sajnálja, hogy nem látta felnőni a gyerekeit. A változások bennem is megvannak, hogy családra készüljünk, és ennek hatására el is kezdtem leépíteni a tánctanítást” - árulta el a Hot! magazinnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

„Tavaly, amikor kevesebb munkát lehetett vállalni, olyan programokat próbálhattunk ki otthon a férjemmel, amilyeneket előtte talán soha. Főztünk, kirándultunk, örültünk, hogy sikerült újra egymásra találnunk.” 

Hiába változnak az évszakok, a heti kirándulásokhoz azóta is ragaszkodnak. Szerintük az is romantikus, ha ködben vagy esőben vágnak neki a legújabb kalandjuknak. 

Till Attila felesége, Kriszta

Tilla a TV3-nak köszönhetően ismerte meg feleségét, Korpás Krisztinát, aki akkoriban TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randevújuk után egy héttel Till Attila a szerelméhez költözött, négy hónappal később feleségül vette, egy héttel a házasságkötés után pedig Kriszta első gyermekükkel volt várandós. Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Ezt is szeretjük