Hevesi Tamás felfedte, miért nem született gyerekük Hevesi Krisztával
Hevesi Tamás és Kriszta mindketten sikeresek, és boldog házasságban élnek. Az énekes most elárulta, miért nincs gyermekük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hevesi Tamás énekesként, felesége, Hevesi Kriszta szexuálpszichológusként éli az életét évtizedek óta a rivaldafényben, magánéletükről ugyanakkor csak ritkán nyilatkoznak. 

A szőke sztár 19 éves volt, amikor megismerkedett az énekessel, aki sok zenészhez hasonlóan élte az életét, csajozott, voltak kalandjai egészen addig, amíg össze nem hozta az élet Krisztával, akit feleségül is vett. 

Hevesi Tamásnak nem született gyereke

- Nagyon szeretjük egymást, és kölcsönösen büszkék vagyunk egymásra! A találkozásunk után kezdte a tanulmányait, idővel több diplomát szerzett. Ő is nagyon megtalálta a hivatását, rengeteg embernek segít - mesélte az 56 éves sztár a Hot! magazinnak

hevesi-tamas-hevesi-kriszta1
Fotó: Facebook/Hevesi Tamás official site

Sokakban felvetődött a kérdés, hogy boldog és harmonikus házasságukban miért nem született gyermekük. Bár mindketten imádják a hivatásukat, nem a karrier volt az oka, hogy nem lettek szülők. 

- Szerettünk volna, aztán úgy döntöttünk, hogyha a felsőbb erők így határoztak, akkor nem fordulunk mesterséges módszerekhez.  

Hevesi Kriszta bikinis fotói

Hevesi Kriszta, az ország egyik legismertebb szexuálpszichológusa odafigyel arra, hogy formában tartsa bomba alakját. Az egyik nagy kedvence a Power Plate edzésforma. Neki nem kell aggódnia egyik évszakban sem, hogy milyen a bikinis alakja. 

Ezt is szeretjük