Polgár Tünde ilyen szép menyasszony volt: 22 éve imádja férjét, Árpádot

Polgár Tünde és Árpád 22 éve vannak együtt, és tíz éve házasok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hazánkban is népszerűnek számítanak a reality műsorok, a tengerentúlon még nagyobb a kultuszuk. Megszámlálhatatlanul sok ilyen jellegű produkció fut az amerikai televíziós csatornákon, amelyeket a készítőik a legkülönfélébb tematikára építenek fel. 

2010-ben a BRAVO csatorna szakemberei fejéből pattant ki az ötlet, hogy az embereket be kellene vezetniük a felső tízezerbéli, dúsgazdag feleségek világába. A The Real Housewives of Beverly Hills hatalmas siker lett, a formátumot pedig más országok is megvásárolták. Hazánkba 2017-ben indult el a Feleségek luxuskivitelben, ami hasonló koncepciót követett: bemutatta, hogyan élnek a legtehetősebb magyar háziasszonyok.

Polgár Tünde ilyen szép menyasszony volt

Polgár Tünde nevét itt hallhatta először a közönség. A szőke családanya Polgár Árpád, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa hitveseként mutatkozott be a második évadban. Ekkor nem csak őt, családját is megismerte az ország. Férjével a mai napig feltűnnek különböző műsorokban, utoljára a 2020-as Love Bistróban láthattuk őket együtt. Annak ellenére, hogy többször meséltek már kapcsolatukról, a szerelmüket megpecsételő nagy napról csak keveset tudunk, és fotókat sem sokszor láthattunk róla. A 10. évfordulójuk alkalmából azonban Polgár Tünde az Instagramon megmutatta, milyen szép menyasszony volt.

Már 12 éve egy párt alkottak, amikor Polgár Tünde egy meglepetésesküvőn kimondta Árpádnak a boldogító igent. A legtöbben azt gondolhatják róluk, hogy hatalmas, fényűző szertartás keretén belül esküdtek egymásnak örök hűséget, ám ez a legkevésbé sem volt így. A luxusfeleség az Instagram-posztjában árulta el, ők nem olyan pár, mint amilyennek a legtöbben gondolják őket.

"10 éve vagyunk házasok és 22 éve egy pár. Azóta dobban együtt a szívünk. Olyan, mintha tegnap készítettem volna vele az első interjút (annak meg már 23 éve). A láng ma is ugyanúgy lobog közöttünk, mert őrizzük, dolgozunk rajta mindketten. Nincs igazán nagy titkunk: csak a kölcsönös tisztelet, szeretet és odafigyelés. Rengeteg hegyen-völgyön húztuk-toltuk végig egymást. Nem hordjuk a jegygyűrűnket és nem igazán ünneplünk évfordulókat. - ezt a mostanit is majdnem elfelejtettük! (2011. 10. 01.) Ez az esküvő sem volt szokványos, hiszen meglepetés volt. Kölcsön cipőben egy buli közepén mentem férjhez. Hiszem, hogy a hétköznapokban kell igazán odafigyelni és nem csak a jeles napokon. Minden nap tudnunk kell együtt nevetni és sírni, beszélni és hallgatni, és főleg meghallgatni!"

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Ezt is szeretjük