Papp Szabi megszólalt Tóth Andiról és Marics Petiről: a zsűritag a Mokkában beszélt róluk

Papp Szabi elárulta, milyen dolgozni Tóth Andival és Marics Petivel a Sztárban Sztár zsűrijében.

papp-szabi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Szabi a Mokka ma reggeli adásában elárulta, milyen Tóth Andival és Marics Petivel együtt dolgozni a Sztárban Sztár zsűirjében. 

A téma azért is különösen érdekes, mert napok óta keringett a pletyka arról, hogy a sztárpár szakított, a ValMar sztárja már el is költözött. 

Papp Szabi Tóth Andiról és Marics Petiről

Sokan már akkor szakítást emlegettek, amikor Tóth Andi egyedül jelent meg a múlt csütörtök esti Glamour-gálán. Az énekesnő és az énekes vasárnap esti hűvös viselkedése a Sztárban Sztár hatodik adásában még több híresztelésre adott okot. Tóth Andi ma délelőtt az Instagramján tudatta, hogy valóban szakítottak, ő mondta ki, hogy legyen vége. 

A Sztárban Sztár zsűrije a március 26-i adásban.
A Sztárban Sztár zsűrije a március 26-i adásban.
Fotó: TV2

Kulturáltak, visszafogottak, intelligensek, viccesek. Senki nem arcoskodik, hogy itt vagyok a tévében, aztán csinálok, amit akarok. Mindenki tapintatosan, de azért néha élesen kritizál - mondta Papp Szabi a TV2 reggeli műsorában két fiatal zsűritársáról. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Andi a szakításról beszámoló Insta-bejelentkezésében éppen azt rótta fel Marics Petinek, hogy az ő kérésének ellenére nem viselkedett kulturáltan. 

- Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki. Semmi baj.

toth-andi
Fotó: Instagram/Tóth Andi

- Szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, egész másról szólna ez a cikk. De ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze dobáljátok rám a szart. Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék, de hát ez vagyok én. Tűrök kussban.  

Láttad már Tóth Andi testvérét?

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót tavaly augusztusban: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük