Tóth Andi szakított Marics Petivel: kitálalt az énekes viselkedéséről

Tóth Andi az Instagram-oldalán reagált a szakításukról szóló pletykákra.

toth-andi-marics-peti cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Andi az Instagram-oldalán erősített meg, hogy szakítottak Marics Petivel. A sztárpár különválásáról a Sztárban Sztár vasárnap esti adása után indultak meg a pletykák. 

A nézők a hatodik adásban kiszúrták, hogy az énekesnő és az énekes nagyon hűvösen viselkedtek egymással, nem is szóltak egymáshoz. 

Tóth Andi és Marics Peti szakított

A 24 éves énekesnő a 24 óráig elérhető Instagram-storyjában számolt be arról, hogy ő volt az, aki a szakítást kezdeményezte. 

- Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végig csinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki. Semmi baj.  

toth-andi
Fotó: Instagram/Tóth Andi

- Szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, egész másról szólna ez a cikk. De ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze dobáljátok rám a szart. Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék, de hát ez vagyok én. Tűrök kussban.

Nézd meg Tóth Andit smink nélkül!

Bár az Instagramra posztol smink nélküli képeket, nyilvános eseményeken nem szoktuk natúr arccal látni. Ezt is volt furcsa, hogy festetlenül lépett a vörös szőnyegre a mozipremieren. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük