Tóth Andi smink nélkül ment a premierre: ennyire más az arca, ha nincs kifestve

Tóth Andi smink nélküli arccal jelent meg a Legendás állatok: Dumbledore titkai című film bemutatóján.

tóth-andi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Legendás állatok: Dumbledore titkai című film április 14-én került a hazai mozikba az InterCom forgalmazásában. A díszbemutatón többek között Tóth Andi, Marics Peti, Erdélyi Mónika és lánya és Csuti is kíváncsi volt a Harry Potter-filmekből megismert varázslóvilág legújabb fejezetére.

A 22 éves énekesnőt vadóc stílus jellemzi. Legutóbb a 2022-es Glamour-gálán keltett feltűnést, a rajongókat megosztotta fonatos hajviseletével. Bár az Instagramra viszonylag sűrűn posztol olyan képeket és videókat, amelyeken smink nélkül látható, nyilvános események, koncertek, tévés szereplések során nem szoktuk natúr arccal látni.

Tóth Andi smink nélkül a premieren

A Legendás állatok-filmsorozat bemutatóján a természetesség jellemezte a megjelenését: arcára sem rúzst, sem szempillaspirált nem rakott, hosszú, sötét haját laza lófarokba kötötte. Az öltözéke is passzolt a letisztult vonalhoz: lezser bőrdzsekit, fekete pólóruhát és bakancsot húzott a bemutatóra.

tóth andi 1
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Tóth Andi a hétköznapokban egyáltalán nem híve az órákig tartó piperézésnek: az arcfestése erősségét mindig az adott kedélyállapota határozza meg.

- Nagyon attól függ, milyen lábbal kelek. A fejemre mindig rá van írva minden. Ha natúr a sminkem, akkor az általában azt jelenti, Andi jól van. Ha látod, hogy sötét száj, fekete szem, kontúr, szemöldök van, akkor valószínűleg pipa vagyok, bántottak vagy dühöngök. Akkor mindenki hagyjon békén - árulta el 2021 novemberében a Liluland vendégeként.

tóth andi 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A követői mindkét arcát szeretik: a vadócra sminkeltet azért szokták dicsérni sokan, mert imádják, hogy kedvencük nem áll be a sorba, és olyan stílusokkal is mer kísérletezgetni, amelyeket nem látunk mindennap. Amikor natúr képet rak ki, arra pedig azért kap rengeteg bókot, mert látszik, egy gramm festék nélkül is gyönyörű: sokan a szép mosolyát szokták dicsérni, mások a napbarnított bőre miatt irigylik.

Sarka Kata smink nélkül

Sarka Kata azon hírességek közé tartozik, aki mindig kifogástalan külsővel jelenik meg a nagyközönség előtt. Az Instagram-oldalán is olyan szelfiken és fotókon látható, amiken ki van festve, smink nélküli képet csak nagyon ritkán tesz közzé. 

Ezt is szeretjük