Erdélyi Mónika lánya szép tini lett: Mollival az esti premierre összeöltöztek
Erdélyi Mónika és lánya, Molli is részt vettek a Legendás állatok - Dumbledore titkai premierjén.

erdelyi-monika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika és lánya, Molli is kíváncsiak voltak a Legendás állatok - Dumbledore titkai című filmre, ami április 14-től látható a hazai mozikban az InterCom forgalmazásában. 

A 2022-es brit-amerikai fantasy-kalandfilm díszbemutatóján, amit J. K. Rowling és Steve Kloves forgatókönyvéből David Yates rendezett, több hazai híresség is megjelent.

Erdélyi Mónika lányával

A Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen, így Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler és Alison Sudol is visszatér, Grindelwaldot pedig a harmadik részben Mads Mikkelsen alakítja. 

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

Erdélyi Mónika összeöltözött lányával: Molli és az egykori műsorvezető is mustársárga pulóvert húztak. A 14 éves sztárcsemete csinos tini lett, aki jól megnőtt, már magasabb az édesanyjánál. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik részt vettek a Legendás állatok - Dumbledore titkai díszbemutatóján. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük