Gallusz Niki és barátnője szakítottak: 12 év után ezért mentek szét Laurával

Gallusz Niki a Palikék Világa by Manna című műsorban árulta el, hogy egy ideje egyedülálló.

gallusz-niki-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gallusz Niki és párja, Laura 12 együtt töltött év után úgy döntöttek, hogy szakítanak. 

A színésznő-énekesnőt 2021 tavaszán Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában láthattuk először a képernyőn barátnőjével, Bártfai Laurával, akivel csak ritkán szerepeltek és nyilatkoztak, szerelmüket ugyanakkor már a kapcsolatuk elején felvállalták. 

Gallusz Niki szakított

Gallusz Niki tavaly júniusban a Bóta Caféban árulta el, hogy problémáik vannak Laurával, nem biztos, hogy azokat meg tudják oldani. Az életritmusbeli különbség olyannyira zavaró lett kapcsolatukban, hogy külön is költöztek. A 48 éves sztár most a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában elárulta, egyedülálló lett. 

gallusz-niki-baratnoje
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem abból a 12 éven át tartó, nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és én nem változtattam volna rajta. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk: megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta. Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének, de a mi legnagyobb kincsünk, a mi összetartozásunk, ami egyfajta együtt létezés volt, és ez most felbomlott, azt kell hogy mondjam: tulajdonképpen egyedül vagyok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gallusz Niki Palik László azon kérdésére is válaszolt, mennyire tartja magát hűséges típusnak. 

- Hűségesebb vagyok, mint szeretnék lenni. Nagy közhely, hogy az ember önmagához legyen hű, de ehhez az embernek meg kellene ismernie önmagát. Azt hiszem, ebben van munkaórám meg indíttatásom is. De szerintem le tudok ragadni helyzetekben, mert elkezdem átérezni túlzott empátiával a másik ember vagy a szituáció helyzetét.

- Nem akarok kilépni, de nem egy hamis biztonságérzet miatt, hanem mert én tényleg szeretem a megszokott pontokat az életemben. Valószínűleg sokkal több szerepet eljátszhattam volna, ha bátrabb vagyok. De közben nekem sokkal nagyobb öröm ugyanoda visszamenni. 

Olvasd el, miért szakított 15 év után Ivancsics Ilona!

A marketingszakemberrel 2007-ben kezdett együtt dolgozni az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításán. A munkakapcsolatból szerelem szövődött, ami 15 éven át tartott.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük