Szakított Gyenesei Leila és Monoki Lehel: az Instagramon jelentette be a sportolónő
Gyenesei Leila a közösségi médiában erősítette meg, igaz a hír, miszerint szakítottak Monoki Lehellel.

gyenesei-leila-monoki-lehel
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December végén kezdtek arra gyanakodni a rajongók, hogy Gyenesei Leila és Monoki Lehel két év együttlét után szakítottak egymással. 

A két sztár oldalairól eltűntek a közös fotók, valamint az is árulkodó jelnek bizonyult, hogy a sportolónő szilveszterkor közzétett videóján, amelyben az elmúlt esztendő legjobb pillanatait vágta össze, egy pillanatig sem tűnt fel az Exatlon műsorvezetője.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel szakítása

A sztárpár sokáig nem reagált a híresztelésekre, végül Gyenesei Leila törte meg a csendet, az Instagramon erősítette meg, valóban úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része.”

Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után.

A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik.

Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított." 

Magyar sztárok szakítása 2022-ben

2022-ben is tele volt váratlan eseményekkel és fordulatokkal a magyar sztárok élete. Míg egyeseket eltalált Ámor nyila, addig mások kapcsolata véget ért. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Cover-fotó: TV2/Párharc

Ezt is szeretjük