Fél évvel gyermekük születése után szakított a magyar szépségkirálynő és párja: hónapok óta külön élnek
Kocsis Korinna és gyermeke édesapja szakítottak. Az Instagramon jelentette be, hogy három hónapja külön élnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú bejelentéssel indította az új évet Kocsis Korinna. Az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy szakítottak gyermeke édesapjával - írta meg a Blikk.

A szépségkirálynőt 2021 karácsonyán jegyezte el kedvese, a lánykéréskor már ott volt a pocakjában közös gyermekük. Kisfiukat 2022. május 11-én hozta a világra.

Kocsis Korinna szakított

Kicsivel több mint fél évvel a gyermek születése után, 2023. január elsején derült ki, hogy a szülők már nincsenek együtt. Bár a szakítás részleteiről nem írt, Kocsis Korinna elárulta, hónapok óta nem élnek egy fedél alatt a férfivel.

kocsis korinna
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

A bejegyzésében elárulta, nehéz időszak áll mögötte, nem könnyű számára egyedülálló anyaként megélni a hétköznapokat, de minden erejével a jövőre és kisfiára koncentrál. Továbbá azt is leírta, reméli, úgy, ahogy gyermeke édesapja, ő is hamar megtalálja a boldogságot.

Rengetegen - köztük több híresség - fejezte ki együttérzését a kommentszekcióban. Tápai Szabina és Dudás Miki felesége, Szigligeti Ivett is hozzászólt a bejelentéshez.

Magyar sztárok szakítása 2022-ben

2022-ben is tele volt váratlan eseményekkel és fordulatokkal a magyar sztárok élete. Míg egyeseket eltalált Ámor nyila, addig mások kapcsolata véget ért. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük