Gallusz Niki és párja különköltöztek: emiatt került válságba a kapcsolatuk Laurával

Gallusz Niki a Bóta Caféban árulta el, olyan problémáik vannak Laurával, amelyeket nem biztos, hogy át tudnak hidalni.

gallusz-niki-civer

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gallusz Niki és párja különköltöztek. A színésznőt és Laurát a környezetük álompárnak tartotta, azonban az elmúlt években megváltozott életvitelük miatt összeegyeztethetetlen lett az együttélésük. Ez a kapcsolatuk rovására ment, olyan problémáik vannak, amelyeket nem biztos, hogy át tudnak hidalni.

A 47 éves sztár és Bártfai Laura 2021-ben az Életünk története című műsorban szerepeltek először. Gallusz Niki már akkor azzal viccelődött, hogy míg párja igazi pacsirta, azaz korán kelő típus, addig ő munkájából adódóan éjjeli bagoly.

Gallusz Niki és párja különköltözött

Bár akkor még elviccelte ezt a helyzetet, az életritmusbéli különbség egyre zavaróbb lett kettejük között. Olyannyira, hogy ma már nem is élnek egy fedél alatt. Minderről a Bóta Café vendégeként vallott. 

gallusz
Fotó: YouTube/FIXTV

Elárulta, elemi erővel hatott rá, amikor több mint tíz évvel ezelőtt megismerte Laurát. Nem találta a párját, untatták a körülötte lévők egészen addig, amíg össze nem hozta a sors Laurával.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ezt hívják úgy, hogy hatalmas találkozás. Ezek a hatalmas találkozások is nagy meglepetésünkre és feldolgozhatatlan fájdalmunkra, sajnos megkopnak és átalakulnak. Küzdünk mindenféle párkapcsolati problémákkal, olyanokkal is, amiket nem biztos, hogy meg fogunk tudni ugrani - vallotta be.

Gallusz Niki és Laura az Életünk története című műsorban.
Gallusz Niki és Laura az Életünk története című műsorban.
Fotó: RTL Klub/Életünk története

Arról is beszélt, mikor kezdődtek a problémák: párja sikeres, kiegyensúlyozott, hiszen olyan dolgot csinál, amelyben teljes mértékben ki tud bontakozni, azonban ez a munka nagyon korai keléssel párosul, amelyhez ő képtelen idomulni. Bár korábban együtt éltek, annyira más lett az életritmusuk, hogy Gallusz Niki átköltözött abba a leánylakásba, amelyet a világjárvány ideje alatt újítottak fel.

Janza Kata és párja szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. Sokáig úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük