Ezért szakított Zámbó Krisztián és Zsuzsika: az énekes elárulta az okokat

Zámbó Krisztián az Instagram-oldalán szólalt meg arról, miért szakítottak menyasszonyávaL, Takács Zsuzsival.

zambo-krisztian-zsuzsika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bő egy hete indultak meg a pletykák, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika szakítottak. Utóbbi a közösségi oldalán a kommentekre reagálva a múlt héten csak annyit írt, hogy minden kapcsolatban vannak jó és nehéz időszakok is. 

Az énekes az este úgy érezte, ideje tiszta vizet öntenie a pohárba, ezért az Instagram-oldalán egy videóban árulta el, miért döntöttek úgy menyasszonyával, hogy szakítanak.  

Zámbó Krisztián és Zsuzsika szakított

Zámbó Krisztián elárulta, hogy valóban szakítottak 11 év után, három hete nincsenek már együtt, és ez nem is fog már változni. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél, nem veszekedve váltak külön, egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik. 

Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának negyedik évadában.
Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának negyedik évadában.
Fotó: RTL Magyarország

Sokan írták azt, hogy remélik, kibékülnek, de erre a 42 éves sztár szerint nem kerül sor, az együtt töltött 11 év alatt mindketten sokat változtak. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika 2011-ben találtak egymásra, az énekes a Reggeli egyik 2019. júniusi adásában kérte meg szerelme kezét. Kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt, 2015-ben fél évre mentek szét, 2018-ban egy egész nyarat töltöttek külön. Zámbó Jimmy fia januárban még azt mondta, 2022 nyarán nagyon szeretnék megtartani az esküvőjüket, és azt is, hogy a családjuk egy kisbabával bővüljön. 

Takács Zsuzsika smink nélkül

Az Instagramon több mint 68 ezren kíváncsiak a posztjaira, több ruhamárkával dolgozik együtt modellként. Követői imádják stílusos képeit és a rá jellemző őszinteséget, például azt, hogy nem okoz neki gondot smink nélkül megmutatnia az arcát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük