Kajdi Csaba szakított 20 évvel fiatalabb párjával: ezért tűnt el Dávid

Kajdi Csaba az Instagramon jelentette be, hogy párjával úgy döntöttek, szakítanak.

kajdi-csaba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajcsi Csaba szakított párjával. Ezt a modellügynökség vezetője az Instagram-storyjában osztotta meg a követőivel - szúrta ki a Blikk

A húsz évvel fiatalabb Dáviddal az influenszer másfél évig alkotott egy párt. 

Kajdi Csaba szakított 

Kajdi Csaba a 2021. augusztus 31-én ünnepelt 47. születésnapja alkalmából mutatta meg az Instagramon követőinek először kedvesét: franciaországi nyaralásukról posztolt közös képeket.  „Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell!” - írta akkor a felvételekhez. 

kajdi-csaba-parja
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt követően több, a szerelmével közös fotót is tett ki a közösségi oldalára, majd a nagy nyilvánosság előtt először a 2021. november 14-én, Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán jelent meg Dáviddal.

A nagy Cyla-sztori című könyvében mesélt arról, hogy eleinte féltette a nála húsz évvel fiatalabb férfit a nyilvánosságtól. Chates ismerkedésből lett szerelem, ám annak kezdetekor az influenszert zavarta, hogy majdnem kétszer annyi idős, mint a választottja. Később aztán már úgy gondolta, a kor csak egy szám.

"Az, hogy két ember egymásra találjon, az egy szellemiségből vagy intellektusból fakadó dolog. A legfontosabb ebben pedig az, hogy mindketten adunk. Mindketten beleadunk ebbe a kapcsolatba. Igen, az egyik beleadja a tapasztalatát, a bölcsességét, a másik a lendületességét, a fiatalságát, és így teljesen kiegyensúlyozódik az egész" - vallotta be a kötetben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Kajdi azért szólalt meg az Insta-storyban, mert sokan érdeklődtek, hova tűnt a párja. Egy barátnője azt mondta, akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha két ember együtt több tud lenni, mint egyedül. Ha ez nincs így, lehet, hogy külön sokkal jobban tud fejlődni mind a két fél. 

kajdi-csaba-parja2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Úgyhogy mi a Bubival meghoztunk egy nagyon nehéz döntést. Úgy döntöttünk, hogy nem tudjuk folytatni ezt a kapcsolatot párkapcsolatként - indokolta döntésüket.

Janza Kata és párja szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. Sokáig úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük