Sáfrány Emese és kisfia édesapja 4 év után szakítottak: egy ideje már nincsenek együtt Ádámmal
Sáfrány Emese az Instagramon tudatta a hírt, gyermeke édesapjával különváltak az útjaik.

sáfrány-emese-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírre ébredhettek ma reggel Sáfrány Emese követői. A 33 éves híresség az Instagramon tudatta, négy év után szakított párjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve…” - kezdte a bejegyzésben, amelyben elárulta, nem gondolta volna, hogy gyermeke édesapjával odáig jutnak, hogy ilyen hírt kell nyilvánossá tennie.

Sáfrány Emese szakított

„Valamiért így kellet alakulnia, és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá, és természetesen fiunkat, Nolent, hogy általad anya lehettem” - fogalmazott a bejelentésben.

A hozzászólásokból kiderül, sokakat meglepett a dolog, hiszen kívülről nem látszott, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukban. Kisfiuk, Nolen 2021. július 20-án, a vártnál kicsivel korábban jött a világra, igazi idilli családként láthattuk őket a közösségi médiában. 

A labdarúgóval, akit a nagyközönség a 2019-es Nyerő Párosban ismerhetett meg, 2021 márciusában kerítettek sort az eljegyzésre. Gyermekük világra jötte után maguk mögött hagyták a főváros nyüzsgését, és csendes, kertvárosi környezetbe költöztek. 

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám 2021 augusztusában a Fókuszban.
Sáfrány Emese és Hornyák Ádám 2021 augusztusában a Fókuszban.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Augusztusban a Fókusznak mutatták meg gyönyörű házukat, akkor arról is beszéltek, hogy tudatosan figyelnek arra, ne változzon meg teljesen az életük: elárulták, arra törekednek, hogy kettesben és külön-külön, saját baráti körükkel is eljárjanak otthonról.

- Nálunk ez a kulcs, a baba előtt is ez volt, hogy engedjük egymást szabadon is, hogy a saját programjainkat is csináljuk. Ez azt gondolom, így egyenlítődik ki, Ádám sokat segít a babával, viszont, ha szeretne a haverjaival elmenni, ahhoz semmi szavam nincs, örülök annak, hogy ezáltal kiegyensúlyozottabb - nyilatkozta akkor a sztáranyuka.

Sáfrány Emese otthona

Sáfrány Emese otthona a zöldövezetben található, maga a béke szigete. Az épülethez tartozó kertben már most hinta áll, ami csak arra vár, hogy a csemete elég nagy legyen ahhoz, hogy felüljön rá. A benti helyiségeket a letisztultság jellemzi, és a babaszobát is minimalista stílusban álmodta meg a sztáranyuka.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük