Íme, Sáfrány Emese otthona: kertes házba költözött kisfia születése után

Sáfrány Emese a pesti forgatagból nyugodt kertvárosba költözött családjával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese és sportoló párja, Hornyák Ádám életében 2021. június 20-a örökre meghatározó dátum marad, ekkor született meg kisfiuk, Nolen. 

A tüneményes hajas babát még a nyüzsgő Duna-parti lakóparkban található lakásukba vitték haza a kórházból, ám immár egy csendes, kertvárosi környezetben nézhetik, hogyan cseperedik napról napra. Egy cseppet sem bánják, hogy hátat fordítottak a nagyvárosi forgatagnak, és kertes házba költöztek, szerintük megtalálták a tökéletes családi fészket.

Sáfrány Emese és családja új otthona

- Igazából én győztem meg Emesét, hogy ez egy nagyon jó helyszín lesz nekünk, nyilván van kert, és a belső tér is sokkal nagyobb. A környéket is sokkal biztonságosabbnak érzem, ez a legjobb választás így, hogy összeállt a család - mesélte a büszke apuka a Fókusznak.

A szülés után egy kis csöppséggel nem volt egyszerű a költözés, az egész család és baráti kör kivette a részét a dobozolásból és pakolásból. 

- Nem így terveztük, hogy babával fogunk költözni. Sokkal hamarabb jöttünk volna, csak aztán mindenféle akadályokba ütköztünk, és Nolen is hamarabb érkezett, ezért csúszott az egész folyamat - ezt már Sáfrány Emese árulta el.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A zöldövezetben található ingatlan maga a béke szigete. Az épülethez tartozó kertben már most hinta áll, ami csak arra vár, hogy a csemete elég nagy legyen ahhoz, hogy felüljön rá. A benti helyiségeket a letisztultság jellemzi, és a babaszobát is minimalista stílusban álmodta meg a sztáranyuka.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű házba költözött Sáfrány Emese a családjával.

Ezt is szeretjük