A Szomszédok Vágási Jutkája 15 év után szakított a párjával: ezért ért véget a kapcsolatuk

Ivancsics Ilona és a marketingszakemberként dolgozó Péter 2007-ben kezdtek együtt dolgozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ivancsics Ilona szakított. A Szomszédok Vágási Jutkája pályafutásának négy évtizede alatt mindig ügyelt arra, hogy ne a magánélete, hanem a teljesítménye miatt kerüljön a hírekbe. 

Nem szívesen nyilatkozott arról, hogy párjával tavasszal elváltak útjaik. Azért kívánt tiszta vizet önteni a pohárba, mert színházi berkekben beindultak a találgatások, hiszen a kollégák régóta nem látták együtt Péterrel.

Ivancsics Ilona szakított

A marketingszakemberrel 2007-ben kezdett együtt dolgozni az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításán. Ismeretségük valamivel korábban kezdődött, leveleztek egymással, hiszen a férfi azelőtt Amerikában élt. A munkakapcsolatból szerelem szövődött, ami 15 éven át tartott.

ivancsics-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Mivel nem szívesen engedi be a nagyközönséget a privát szférájába, a szakítást is sikerült több hónapon keresztül titokban tartania: márciusban mentek szét kedvesével.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom. Barátságban váltunk el, közös akaratból, 

megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. 

Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van reményünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is - nyilatkozta a Borsnak a 62 éves színésznő.

A 67 éves Frajt Edit így él napjainkban

Frajt Edit pár éve visszavonult egy időre, és a mai napig kevés színházi és szinkronmunkát vállal. A folytonos pörgés és a munkával járó utazás már nem hiányzik neki, ahogy Budapest sem. 28 éve vidéken élnek a férjével.

Ezt is szeretjük